Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πανικό το βράδυ της Τετάρτης στο Θέατρο Άλσος, προσκεκλημένος του Φοίβου Δεληβοριά. Όπως είπε ο οικοδεσπότης, οι «Ταράτσες» πάνε όλες καλά. Όμως, η Ταράτσα με τον Γιώργο Μαζωνάκη έγινε sold out μέσα σε τρεις ώρες.
Βγαίνοντας στην σκηνή μπροστά στο πλήθος που τον επευφημούσε, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να πει δυο λόγια για τον οικοδεσπότη του. Δύο κουβέντες του ωστόσο αποτελούν ευθείες βολές εναντίον της οικογένειάς του και των δημοσιογράφων.
«Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι η γέφυρα μεταξύ των δύο υποτιθέμενων στρατοπέδων της μουσικής. Γιατί πρέπει ο καθένας από μέρους του να κάνει κι ο ίδιος τον αγώνα του -μην τα ρίχνουμε όλα απ’ τους άλλους.
Κι επίσης πάψτε να κρίνετε σύμφωνα με το πως βλέπετε εσείς τους άλλους. Είναι πολύ βασικό. Γι’ αυτό λέω δεν θέλω να με αγαπούν, θέλω να με εκτιμούν.
Φοίβο σε ευχαριστώ που φέρνεις τους δύο κόσμους κοντά. Που δεν είναι δύο κόσμοι, στην Κηφισίας πάει κι ο ένας, στην Κηφισίας πάει κι ο άλλος» είπε ο καλλιτέχνης, απαντώντας έτσι στα μέλη της οικογένειάς του που επιμένουν στις δημόσιες δηλώσεις του ότι έκαναν ό,τι έκαναν λόγω της μεγάλης αγάπης που έχουν στον τραγουδιστή και στις επιτροπές ειδικών που στήθηκαν στις τηλεοράσεις.
@ieidiseis.gr Αποθεώθηκε o Γιώργος Μαζωνάκης στην Ταράτσα του Φοίβου – Η αγκαλιά του Δεληβοριά #μαζωνάκης #mazwnakis #δεληβοριας #foivosdelivorias #taratsatoufoivou
Δείτε το σχετικό βίντεο: