Showbiz

Εριέττα Κούρκουλου για τα αδέρφια της: Τώρα έχουμε πιο πολλά κοινά με τον Άλκη και τη Μελίτα

Καλεσμένη στην ΕΡΤ1 ήταν η Εριέττα Κούρκουλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση με τα αδέρφια της
Εριέττα Κούρκουλου για τα αδέρφια της: Τώρα έχουμε πιο πολλά κοινά με τον Άλκη και τη Μελίτα

Η Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκε στο στούντιο του Πρωίαν Σε Είδον όπου μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Αρχικά για την εξωστρέφεια που αποφάσισε πως θέλει να έχει στη ζωή της. Ακόμα και στα social media, όπου επικοινωνεί τις απόψεις της. Αλλά γνωρίζει καλά πλέον πως στο παιχνίδι αυτό έχουν θέση και τα αρνητικά σχόλια.

Έκανε επίσης λόγο για την ανάγκη της να παίρνει το βήμα για θέματα γονιμότητας, προωρότητας, βιγκανισμού αλλά και ζωοφιλίας. Πράγματα που έχει ζήσει και για τα οποία έχει προσωπική άποψη.

«Το δικό μου παρελθόν είναι λίγο πιο δημόσιο»

Για το διπλό όνομα που την ακολουθεί στη ζωή είπε: «Όλοι ερχόμαστε από ένα παρελθόν. Το δικό μου είναι λίγο πιο δημόσιο. Γιατί και οι δύο μου γονείς είναι αναγνωρίσημοι. Δύο επώνυμα πολύ διαφορετικά που σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για την κοινωνία. Οπότε αυτό ήταν δύσκολο να το ισορροπήσει κανείς. Από την άλλη βέβαια υπήρχε μεγάλη ελευθερία. Δεν υπάρχουν οι προσδοκίες όπως σε άλλες οικογένειες. Εμείς είχαμε πάντα υποστήριξη κι εξακολουθώ να την έχω από τη μαμά μου.

Όταν ήμουν έξι ετών είχα ρωτήσει τη μητέρα μου αν είμαστε κανονικοί. Γιατί έβλεπα τη διαφορά στο σχολείο με τα άλλα παιδιά. Και πήγαινα σε ένα πλούσιο σχολείο, πάλι υπήρχε διαφορά. Δεν είναι ότι πήγαινα στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μου.

Το ότι είχα πάντα ασφάλεια μαζί μου σαν παιδί, αισθανόμουν ότι με περιορίζει. Ότι μου έπαιρνε την ελευθερία μου, Ειδικά στην εφηβεία που θες να είσαι πιο αντάρτης. Τώρα το κατανοώ απόλυτα. Αλλά τώρα είναι πιο δύσκολη εποχή.

Οι σχέσεις που έχω είναι πολλών ετών. Δε μπορώ να πω ότι έχω δυσκολευτεί να κάνω φιλίες. Έχω δυσκολευτεί γιατί είμαι δύσκολος άνθρωπος γενικά. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό μου υπόβαθρο. Όλοι με τον χρόνο δείχνουν ποιοι είναι. Αν κάτι δεν έχω είναι ανασφάλεια. Εγώ αισθάνομαι ότι μπορώ και θέλω να προσφέρω. Αυτό είναι στον άνθρωπο. Γιατί οι περισσότεροι που προσφέρουν έχουν λίγα, δεν έχουν πολλά. Τους είναι πιο εύκολο να αποκτήσουν ενσυναίσθηση», είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Εριέττα Κούρκουλου για τα μεγαλύτερα αδέρφια της

Όπως είπε με την Μελίτα και τον Άλκη τους χώριζαν μια μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Η οποία τώρα που μεγάλωσε δεν είναι πια αισθητή. Αυτό τους έχει φέρει πιο κοντά. «Με τα αδέλφια μου από τη πλευρά του πατέρα μου, έχω επαφή. Και με τον Άλκη και τη Μελίτα. Είχαμε χαθεί κάποια χρόνια, όταν έφυγε ο μπαμπάς μας. Τα αδέλφια που είναι από άλλο πατέρα, νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί η μαμά είναι εκείνη που πάντα ενώνει το σπίτι.

Με τον Πάρι, πάντα είχαμε κοινά, ήμασταν συνέχεια μαζί. Με τα άλλα αδέλφια μου, επειδή έχουμε και μια μεγάλη διαφορά ηλικίας, οπότε για κάποια χρόνια ήμασταν και σε άλλες φάσεις και λίγο χαθήκαμε. Τώρα που κι εγώ μεγάλωσα, απέκτησα οικογένεια μπορούμε να έχουμε πιο πολλά κοινά και να βρισκόμαστε», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ακυρώθηκαν όλα τα ραντεβού ογκολογικών ασθενών στο ΠΑΓΝΗ: Δεν έφτασε ποτέ ραδιοφάρμακο λόγω των μπλόκων
Στον εισαγγελέα για απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση ο Τσιτσιπάς
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Chevron Right