Δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε Γίνεται έκανε η Μαίρη Συνατσάκη. Η οποία δήλωσε πως υπάρχουν πράγματα που δεν θα ξαναέκανε με τίποτα στην τηλεόραση.
Απαντώντας αν έχει κλείσει το κεφάλαιο τηλεόραση ήταν αρνητική. Γιατί: «Οριστικά όχι δεν έχω αφήσει πίσω την τηλεόραση. Είναι σαν να μου λες αν θα ξαναπάω στο πατρικό μου. Μπορεί εκεί να υπάρχει κάτι στο οποίο θα επιστρέφω, πάντα το έχω στο νου μου. Αν προκύψει.
Ήμουν αρκετά συγκαταβατική στην τηλεόραση. Γελούσα με ένα αστείο που δεν καθόταν καλά μέσα μου. Η Μαίρη του σήμερα θα έλεγε «μισό λεπτό, τι λέμε τώρα, με τι γελάμε… Τι είναι αυτό που κάνουμε». Και έχω συμμετάσχει σε αυτό.
Θυμάμαι πως ήταν ένα απόσπασμα, όταν ήμασταν στο Πρωινό με τον Γιώργο και τη Φαίη. Και ήμασταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «οι νέοι της παρέας». Κάναμε κάποιες έξτρα, πιο δύσκολες, ερωτησούλες στους καλεσμένους, λίγο πιο πικάντικες. Κάπως είχε τεθεί, σε έναν ηθοποιό το ερώτημα αν είχε χτυπήσει ποτέ γυναίκα. Που αυτό δεν πρέπει καν να το ρωτήσουμε. Αλλά εμείς το είχαμε ρωτήσει τότε και κάπως είχαμε γελάσει κιόλας.
Κοιτάζω αυτό το απόσπασμα, σκέφτομαι πως ήμουν εκεί και συμμετείχα σε αυτό, δεν θα το ξανάκανα αυτό, ποτέ των ποτών.Υπάρχει αυτό το «θα είμαι προσβλητικός, αλλά είμαι ειλικρινής». Που το ακούω σε διάφορες φάσεις. Αλλά είμαι σίγουρη ότι έχουν όλοι μετακινηθεί ευτυχώς», πρόσθεσε.


