Στην παρέα του Κρατερού Κατσούλη και της Μαρίας Ηλιάκη ήταν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για τη ζωή της και τη σχέση της με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.
Οι εφηβείες ήταν η πιο ζόρικη περίοδος. Αλλά την αντιμετώπισε χαλαρά. «Στις εφηβείες των παιδιών μου ήμουν η χαλαρή της υπόθεσης, ήμουν χαλαρή. Και με την κόρη μου, εκείνη δεν ήταν χαλαρή μαζί μου. Το κλωτσοπατινάδα Χριστέ μου, τι καυγάδες ήταν αυτοί, τι πέρασα, τι μαρτύρια.
Τέτοια πόρτα στα μούτρα δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Το κλάμα που έχω κάνει για την κόρη μου, δεν το έχω κάνει άντε να μην πω τώρα. Δεν την έκλεινε την πόρτα, έκανε.
Τα παιδιά στην εφηβεία τους ενοχλεί ο αέρας που αναπνέεις, κάνουν πολύ θόρυβο τα μάτια σου. Όταν έχεις ένα και ένα, ο μπαμπάς περνάει ζάχαρη με την κόρη. Ο Γιώργος πέρασε ζάχαρη με την κόρη του. «Μπαμπακούλη μου» ήταν, εγώ ήμουν ο σάκος του μποξ. Δεν της χάλαγε χατήρι, εγώ χάλαγα χατήρια, μάντεψε. Ξήλωσε ολόκληρη κεραμοσκεπή γιατί η κόρη του ήθελε μπαλκόνι. Γυρίζω μια μέρα στο σπίτι και πάνε τα κεραμίδια», είπε γελώντας.


