Showbiz

Μαρία Λυραράκη για Eurovision: «Εμάς το 2004 μας είχαν δώσει έστω έναν βαθμό όλοι»

Η Μαρία Λυραράκη επισημαίνει πόσο μπορούν οι επιτροπές να ανεβάσουν ή να ρίξουν ένα τραγούδι στη Eurovision.
Μαρία Λυραράκη για Eurovision: «Εμάς το 2004 μας είχαν δώσει έστω έναν βαθμό όλοι»

Στην ΕΡΤ1 βρέθηκε τη Δευτέρα 18/5 η χορογράφος Μαρία Λυραράκη. Όπου θυμήθηκε τη συμμετοχή της στη Eurovision με τον Σάκη Ρουβά στην Κωνσταντινούπολη το 2004. Ενώ στη συνέχεια επιμελήθηκε πολλές χορογραφίες ελληνικών συμμετοχών.

Σχολίασε δε τη βαθμολογία που πήρε ο Akylas από τις επιτροπές των 35 χωρών. «Το δικό μας τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ. Ήμουν κι εγώ από αυτούς που είχανε προσδοκίες μεγάλες και στεναχωρήθηκα λίγο με τη 10η θέση. Μου κάνει εντύπωση. Και το εντυπωσιακό είναι ότι από πολλές χώρες δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό. Αυτό ήταν πολύ άσχημο. Οι επιτροπές κάνουν ζημιά.

Εμείς τότε ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ήταν όλο φτιαγμένο για εμάς τους τρεις, ήταν επάνω μας. Δεν ήταν ένας τραγουδιστής με το μπαλέτο από πίσω.

Το concept ήταν εξαρχής για τρία άτομα. Ο Φωκάς το σκέφτηκε, ό,τι κι αν έκανε ήταν πολύ καλό. Φτιάχνει πάντα μια ιστορία. Γινόταν χαμός με τον Σάκη, όπου πήγαινε έπεφταν όλοι επάνω του, ειδικά η Ρουσλάνα. Δεν θα την ξεχάσω. Αφού είχα πάει στον Σάκη και του λέω «αν σε πειράξει, πες το μου».

Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε τόσο δυνατά μια ελληνική συμμετοχή. Βέβαια εμείς περιμέναμε την πρωτιά και τελικά δεν βγήκαμε καν δεύτεροι. Πάντως εμάς τότε μας είχαν ψηφίσει όλοι έστω και με έναν βαθμό, όλοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε η Μαρία Λυραράκη.

Η Μαρία Λυραράκη μιλά για τη συμμετοχή της στη Eurovision

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ Chevron Left
Πεπ Γκουαρδιόλα: Η δεκαετία που άλλαξε τη Μάντσεστερ Σίτι για πάντα