Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διάλεξαν την Πάρο για να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους τους. Το λαμπερό ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο στην Πλάκα στις 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Για τη συγκεκριμένη στιγμή επέλεξαν να είναι μόνοι με τους πολύ στενούς συγγενείς τους. Όμως έδωσαν υπόσχεση στους φίλους τους πως ακολουθεί γλέντι για όλους στην Πάρο. Και το πάρτι ξεκίνησε από την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο γνωστό beach bar CRIOS.
Ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη ανέλαβε τη φιλοξενία των καλεσμένων στο ξενοδοχείο της. Οι 300 περίπου καλεσμένοι, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες άρχισαν να φτάνουν στο νησί από την Πέμπτη 25 Ιουνίου. Και η Παρασκευή ήταν η πρώτη ημέρα από το τριήμερο γλέντι που έχουν οργανώσει. Με χορό, τραγούδι και εκλεκτό μπουφέ με γλυκά και αλμυρά εδέσματα.
Η Αθηνά και ο Μπρούνο ήταν στο κέντρο όλων, τραγούδησαν και χόρεψαν ασταμάτητα νησιώτικα, συρτάκι, ζεϊμπέκικο, salsa.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τους καλεσμένους ήταν ατελείωτα. Όλοι έκαναν αναρτήσεις με πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram στους λογαριασμούς τους. Ενώ η Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσίευσε ένα μονταρισμένο βίντεο από όλα όσα έγιναν στο pre wedding πάρτι.


