Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου για Κάμπινγκ: Το «συκαλάκι κανείς;» παίζει σε μια τράπεζα, έρχονται κι άλλες ατάκες

Για τον ρόλο του Σοφοκλή με την περίφημη ατάκα που έγραψε από τα πρώτα επεισόδια στο Κάμπινγκ μιλά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Γιώργος Χρυσοστόμου για Κάμπινγκ: Το «συκαλάκι κανείς;» παίζει σε μια τράπεζα, έρχονται κι άλλες ατάκες

Στο Χαμογέλα και Πάλι ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο καμπινγκράτορας του «Άλλου Κόσμου» του MEGA. Η κωμική σειρά Κάμπινγκ βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της προβολής της και ήδη οι ατάκες «απεριόριστη» και «συκαλάκι κανείς» συζητιούνται.

Παράλληλα το δίδυμο Χρυσοστόμου – Παπασπηλιόπουλος είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. «Με τον Παπασπηλιόπουλο τρεις Επιδαύρους έχουμε κάνει παρέα. Αλλά τηλεοπτικά δεν είχαμε βρεθεί ποτέ. Μας είπε ο σκηνοθέτης στα δύο πρώτα γυρίσματα «παιδιά ταιριάζετε τέλεια». Κουμπώσαμε… Όταν εκτιμάς έναν άνθρωπο πολύ και δίνει πάσα ο ένας στον άλλο για να βγει του άλλου η ατάκα ωραία. Είναι πολύ ωραίο και συμβαίνει με τον Οδυσσέα αβιάστα.

Δεν κάνουμε παρέα, γιατί δουλεύουμε σαν τα σκυλιά, εννοώ δεν κάνουμε πολλή παρέα. Αλλά δεν έχουμε οικειότητα από την πολλή παρέα. Πάντα στα πλαίσια μιας δουλειάς.

Έρχονται και άλλες ατάκες σαν το «συκαλάκι κανείς». Θα τις φέρουμε εγώ και η Βίκυ, γιατί η ιστορία μας δεν έχει ανθίσει ακόμα. Τώρα παρουσιάζεται το αστυνομικό του πράγματος για να στρωθεί το «παντεσπάνι». Μετά αρχίζουν να μπλέκονται τα πράγματα. Εγώ και η Βίκυ δεν έχουμε βγάλει ακόμα τα «καλά μας όπλα». Γιατί έρχεται παρακάτω. Το «μετά» είναι πολύ πιο αριστουργηματικό», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Ο Σοφοκλής είναι ο αρχηγός του Κάμπινγκ

Όπως αναφέρει του αρέσει η θέση του αρχηγού. «Είμαι και Λιοντάρι. Παρόλα αυτά στο πιο βαθύ κομμάτι που έτσι συνδεόμαστε είναι κι εγώ έτσι ρομαντικά πολλές φορές θα θελα να δίνω λύσεις σε ανθρώπους. Οι οποίοι είναι δίπλα μου πολύ τρομαγμένοι. Το οποίο δεν πάει πολύ καλά στην κανονική ζωή πολλές φορές.

Γιατί αναλαμβάνεις ευθύνες που δε θα έπρεπε, αλλά στη συγκεκριμένη φάση νομίζω ότι με αυτόν ταιριάζουμε σε αυτό πάρα πολύ. Και χάρηκα πολύ γιατί μου λένε κοίτα, είναι λιγομίλητος. Χάρηκα γιατί εγώ δε μαθαίνω εύκολα λόγια.

Γιατί έρχομαι σε ταραχή κάθε φορά που είμαι με τον συνάδελφο και πολύ αγαπημένο φίλο, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Που παίρνει δύο σελίδες και λέει «μισό λεπτό, πάμε» και το ξέρει απ’ έξω. Και λέω «Πώς το κάνει τώρα αυτό; Δεν μπορώ εγώ». Διαβάζω την ατάκα, γίνομαι χρυσόψαρο», είπε.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Άδωνις Γεωργιάδης Μαρία Καρυστιανού Chevron Left
Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Έχει «κίτρινη» επισήμανση στο MedWatch - «Προσωπικά τη θεωρώ αθώα»
Νέα μελέτη: 1 στις 8 περιπτώσεις καρκίνου συνδέεται με λοιμώξεις που μπορούν να προληφθούν
καρκίνος Chevron Right