Viral

Παρουσιάστρια μπέρδεψε τους… Σαίξπηρ – «Ο μεγάλος συγγραφέας πέθανε μετά το εμβόλιο του κορονοϊού»

Η επική γκάφα της παρουσιάστριας που πέθανε για δεύτερη φορά τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Μια γκάφα επικών διαστάσεων έκανε παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού στην Αργεντινή, ανακοινώνοντας τον θάνατο του εμβληματικού συγγραφέα της Ελισαβετιανής εποχής, Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Η παρουσιάστρια μπέρδεψε τον μεγάλο συγγραφέα με τον συνονόματό του, τον 81χρονο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τον δεύτερο άνθρωπο στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και πέθανε πέντε μήνες αργότερα.

«Έχουμε νέα που μας έχουν συγκλονίσει, δεδομένου του μεγαλείου αυτού του άνδρα. Μολάμε για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και το θάνατό του. Θα σας ενημερώσουμε πώς και γιατί συνέβη», είπε ζωντανά στην τηλεόραση η Νοέλα Νεβίλο, παρουσιάστρια του Canal 6 στην Αργεντινή.

Και συνέχισε, ενώ παράλληλα έπαιζαν πλάνα από τον 81χρονο άνδρα που έκανε το εμβόλιο: «Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς στην αγγλική γλώσσα – για μένα, ο μάστερ. Να τος. Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Πέθανε στην Αγγλία σε ηλικία 81 ετών».

Μετά τον αναμενόμενο χαμό που έγινε στο Twitter, η παρουσιάστρια προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για παρανόηση.

«Ήταν λάθος στην έκφραση, έχασα κάποια σημεία στίξης και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μιλούσα για κάτι διαφορετικό», έγραψε η ίδια στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Πιο ασφαλές καλοκαίρι με το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid
Λιβαδειά: Μέσω Instagram προσέγγισε τη 15χρονη ο 44χρονος που φέρεται να τη βίασε
Chevron Right