Viral

Κορωπί_Ζαμε: Το Γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Το βίντεο με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο που έγινε viral.

Αρκετό καιρό φαίνεται πως θα κάνει να ξαναμιλήσει γαλλικά ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών.

Κι αυτό γιατί, ενώ η «πρωταγωνίστρια» ήταν αναμφισβήτητα η Εύα Καϊλή και το μέλλον της, ο γνωστός ποινικολόγος κατάφερε να μονοπωλήσει τα social media, κάνοντας τους γαλλόφωνους να σκίσουν τα… πτυχία τους.

«Ζε βε ντιρ α βου και μανταμ Εύα Καϊλή ε, ε νο σον ε ζαμε α ετε κορωπί. Ζαμέ. Εύα Καϊλη ις ανοθεν εεεε, δε χιρινγκ ις σικρετ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης για την προφυλάκιση της ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Κι αν ανήκετε στα άτομα που δεν κατάλαβαν την παραπάνω δήλωση, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας γιατί… ούτε οι Βέλγοι την κατάλαβαν.

Έτσι, εκμεταλλευόμενο τον «θόρυβο» που σήκωσαν τα «γαλλικά» του γνωστού ποινικολόγου, το Γαλλικό Ινστιτούτο αποφάσισε να διαφημίσει τα προγράμματα εκμάθησης της εν λόγω γλώσσας, βάζοντας κι αυτό το λιθαράκι του στο ανελέητο τρολάρισμα του κ. Δημητρακόπουλου που ξεκίνησε χθες και… ακόμα συνεχίζεται.

«Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;», αναφέρει σε ανάρτησή του το Γαλλικό Πρακτορείο, διαφημίζοντας την έναρξη των μαθημάτων του και χρησιμοποιώντας τη φράση του δικηγόρου «Κορωπί Ζαμε».

https://www.facebook.com/institutfrancaisdegrece/posts/10160055689003935

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέθανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1966 Τζορτζ Κοέν
Ο κανόνας «10 – 10 – 10» για να πάρετε σωστές αποφάσεις το 2023
Chevron Right