Κορονοϊός: Ιταλίδα γιαγιά δίνει οδηγίες προστασίας και γίνεται viral

Μια Ιταλίδα γιαγιά αποφάσισε να δώσει τις δικές της συμβουλές για την προστασία από τον κορονοϊό και... έγινε viral.
Κορονοϊός: Ιταλίδα γιαγιά δίνει οδηγίες προστασίας και γίνεται viral
iEidiseis

iEidiseis

18:47 - 10/03/2020

Μια ιταλίδα γιαγιά αποφάσισε να δώσει τις δικές της συμβουλές για την προστασία από τον κορονοϊό με έναν πολύ ωραίο τρόπο, χιουμοριστικό, ενώ κλείνει και με ένα πολύ αληθινό και γλυκό μήνυμα.

Μερικά από τα tips της έχουν ως εξής:

  • «Όλοι κάνουν τους εξυπνάκηδες, ότι ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορονοϊού. Πάντα!
  • Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο... cool», συνεχίζει η γιαγιά και κάνει... dab ενώ φτερνίζεται.
  • «Τρίτη συμβουλή για λίγο καιρό, πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον», συμπληρώνει.

Καταληκτικά, η γιαγιά αναφέρεται και στις ρατσιστικές διαθέσεις που αναπτύσσονται εξαιτίας του ιού. «Ο κορονοιός θα φύγει αλλά ο ρατσισμός μένει. Και γι' αυτόν δεν θα μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί εμβόλιο...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

To βίντεο με τις συμβουλές της Ιταλίδας συγκέντρωσε περισσότερα από 14 εκατομμύρια views παγκοσμίως.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων