Viral

Απαγορεύτηκε σε πιλότο να πετά λόγω φωτογραφίας με σέξι επιβάτιδα στο κόκπιτ

Σε μπελάδες για μια φωτογραφία…μπήκε ένας πιλότος της Air Guilin.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιανουάριο σε πτήση της Air Guilin σε πτήση από το Guilin city στο Yangzhou, ωστόσο κυκλοφόρησε ευρέως αυτή την εβδομάδα, αναγκάζοντας την αεροπορική εταιρεία να αναλάβει δράση.

Σε αυτήν εμφανίζεται μια γυναίκα να ποζάρει στο πιλοτήριο με αναψυκτικά δίπλα της.

Σύμφωνα με τους Global Times το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Ιανουαρίου, στην πτήση GT1011 ωστόσο υπέπεσε στην αντίληψη της εταιρείας την Κυριακή, αφού screenshots της ανάρτησης της επιβάτιδας άρχισαν να κυκλοφορούν ευρέως στην ιστοσελίδα microblogging Weibo (το κινεζικό Twitter).

Στη φωτογραφία φαίνεται η γυναίκα να κάνει «V» με τα δάχτυλά της, γράφοντας από κάτω «Ευχαριστώ τον καπετάνιο. Πολύ χαρούμενη».

Η Air Guilin ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «παραβίασε κανονισμούς επιτρέποντας σε άσχετο προσωπικό να μπει στο κόκπιτ».

Σύμφωνα με την κινεζική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στο πιλοτήριο χωρίς ειδική έγκριση ή υπό «απαραίτητες» συνθήκες, αναφέρει το BBC.

Άλλα μέλη του πληρώματος που ενεπλάκησαν στο περιστατικό έχουν επίσης «τεθεί σε διαθεσιμότητα επ’αόριστον», ενώ διενεργούνται περαιτέρω έρευνες.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φαίη Σκορδά: Το τροχαίο και ο ανάδρομος
Αστυνομικός φώναζε: Είμαι τόσο φοβισμένος
Chevron Right