Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν στο Ουισκόνσιν τους Σάρλοτ Χόρνετς και μια εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσαν της ομάδα της Βόρειας Καρολίνας με σκορ 123-85 με εντυπωσιακό Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα και από τα μέσα της δεύτερης περιόδου «πάτησε γκάζι» χωρίς να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω της, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «ελάφια» ήταν φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να σταματά στους 24 πόντους (8/13 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 7/8 βολές), έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ, μένοντας στο παρκέ για μόλις 24 λεπτά.
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 24 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ ακολούθησαν τον Γιάννη σε απόδοση, για ένα Μιλγουόκι που δεν είχε ξανά τον Κρις Μίντλετον, αλλά μπορεί πάλι να χαμογελά.
Για τους Χόρνετς, ο Μάιλς Μπρίτζες είχε 17 πόντους και ο Τρε Μαν 16 πόντους, με τον Μπράντον Μίλερ να προσθέτει 14 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 32-16, 58-26, 96-49, 123-85.
Τα highlights του αγώνα:
{https://www.youtube.com/watch?v=6eOAjZ3cEGI}