Δυνατές βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες με συνοδεία χαλαζοπτώσεων σημειώθηκαν τις μεσημεριανές ώρες σήμερα στην Αττική, όπως έγκαιρα είχε προειδοποιήσει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Την άμεση ανάγκη αναστοχασμού με στόχο η εθνική γραμμή στα ελληνοτουρκικά, που συνδιαμόρφωσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο καθένας από τη πλευρά του πριν από 45 χρόνια-, να μετεξελιχθεί σε εθνική στρατηγική, υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο χαιρετισμό του με τον οποίο άνοιξε το διήμερο συνέδριο του e-kyklos με θέμα «Η Ελλάδα μετά: Η ανασύσταση της Μεσαίας Τάξης».

Η Ελλάδα σε συντονισμό με την Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους άλλους εταίρους αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, επισήμανε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

 

Στη φυλακή οδηγείται ο εκατομμυριούχος που το «έκανε» με 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος εν ώρα πτήσης, αφού καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη.

«Αποτελεί πρόκληση ένας εργοδότης που απασχολεί αδήλωτη εργαζόμενη, παρεμποδίζει έλεγχο του Σ.ΕΠ.Ε., υβρίζει και επιτίθεται σε Επιθεωρητή Εργασίας, να έχει την απαίτηση να είναι υπεράνω του νόμου και επιπλέον να επιχειρεί να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση του Υπουργείο Εργασίας.

Το Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας, με απόφασή του, κατάργησε τη δίκη επί της αγωγής που είχε καταθέσει η εισαγγελέας Ελένη Ράικου (που διετέλεσε επικεφαλής στην Εισαγγελία Διαφθοράς) και ο σύζυγος της Λάζαρος Καρνέσης, κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη, η οποία τη διαδέχθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αλλά και κατά των δύο επίκουρων εισαγγελέων διαφθοράς, Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη.

 

«Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων», τόνισε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πετρούπολη στην οποία περιόδευσε αναφερόμενος στο ανανεωμένο κατά 72% ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α΄Αθήνας και Υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, βρέθηκε στον Κολωνό το πρωί της Τετάρτης, σε μία μίνι περιοδεία την οποία «σημάδεψε» το ξέσπασμα της καλοκαιρινής βροχής που σάρωσε την πρωτεύουσα νωρίτερα. 

Με απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν προαποφασισθεί στην ΕΡΤ.

Σελίδα 1 από 1536

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις