Ο Άγγλος ηθοποιός, Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος έχει ήδη Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία «The Fighter» μίλησε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» για τους ανθρώπους στην εξουσία και τι του αρέσει πιο πολύ στη δουλειά του ηθοποιού.

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την Ιταλία, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ρώμης.

 

Ο πολιτικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος, επεσήμανε σε συνέντευξή του ο Χρήστος Σταϊκούρας. 

Το Βατικανό κατέστρεψε αρχεία που αναφέρονταν σε σεξουαλικά αδικήματα σύμφωνα με Γερμανό καρδινάλιο. 

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και αυτοανακηρυχθείς μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό ανακοίνωσε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που έχουν στείλει οι Ηνωμένες Πολιτείες «βρίσκεται καθ΄οδόν προς τη Βενεζουέλα».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βραβεύθηκε για την προσφορά του στον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου στα Greek Hospitality Awards 2019.

Κενά στην αγορά έρχονται να καλύψουν επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τη συγγραφή επιστημονικών εργασιών έναντι αδρής αμοιβής στην Τουρκία.

Ανάσα ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και δή στα ζαχαροπλαστεία και τα οπωροπωλεία φαίνεται πως έχει βαλθεί να δώσει η συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μετά τους κουραμπιέδες στη Βουλή εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ με ένα πανέρι με... ζαρζαβατικά. 

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συναθλητές του Σπύρου Θωμά είπαν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Εύζωνα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης.

Σελίδα 1 από 675

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις