Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Κανονικά δείχνει να διεξάγεται η εκλογή ηγεσίας στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς η Φώφη Γεννηματά έχει επανειλημμένως διαμηνύσει πως στόχος της είναι τήρηση των ημερομηνιών. Το θέμα, ωστόσο, έχει ακόμα πολλά επεισόδια…

Η βολιδοσκόπηση του Μαξίμου δεν έφερε αποτελέσματα. Υπάρχουν και τρεις ακόμα «γαλάζιοι» βουλευτές που διαμηνύουν πως δεν θα υπερψηφίσουν, αλλά θα επιλέξουν την αποχή.

Η ευρωβουλευτής έθεσε το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Μένει να ανοίξει και επισήμως η συζήτηση στη Χαριλάου Τρικούπη και να ληφθούν ώριμες αποφάσεις.

Ποιες είναι οι προγραμματισμένες κρίσιμες ημερομηνίες, καθώς τυχόν απρόβλεπτα θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.

Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, αλλά και συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Νίκο Αναστασιάδη, ενόψει της επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό. Έτοιμος για αποστολή προσκλήσεων για τα πρώτα ραντεβού ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Δύσκολες συνομιλίες του έλληνα υπουργού Εξωτερικών με την αλβανική ηγεσία για τις θαλάσσιες ζώνες.

Κλιμακώνει η Άγκυρα με την απειλή γεωτρήσεων στην περιοχή του ακριτικού νησιού. Μπορεί η Αθήνα να δεχθεί γεωτρήσεις μεταξύ 6 και 12 ναυτικών μιλίων;

Προ των πυλών η πρόταση των Ηνωμένων Εθνών και ο οδικός χάρτης για τη λύση του Κυπριακού. Η νέα Πενταμερής και το πλαίσιο έξι σημείων στο Κραν Μοντανά.

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί των …σεναριογράφων! Γιατί δεν θέλουν η φθορά Μητσοτάκη να πάει στον Τσίπρα και γιατί θεωρούν ότι η Γεννηματά δεν είναι «ελεγχόμενη», ενώ εκτός κάδρου αφήνουν και τον Νίκο Ανδρουλάκη! Η δήλωση Χρηστίδη που «κόπηκε» από τα μέα.

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί των …σεναριογράφων! Γιατί δεν θέλουν η φθορά Μητσοτάκη να πάει στον Τσίπρα και γιατί θεωρούν ότι η Γεννηματά δεν είναι «ελεγχόμενη», ενώ εκτός κάδρου αφήνουν και τον Νίκο Ανδρουλάκη! Η δήλωση Χρηστίδη που «κόπηκε» από τα μέσα.

«Με αριστερόμετρα και αριστερολογίες δε χτίζονται παρατάξεις που μπορούν να κυβερνήσουν και να υπηρετήσουν τον Λαό», διαμηνύει με συνέντευξή του στο iEidiseis ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και προειδοποιεί πως τυχόν απόκλιση του ΚΙΝΑΛ προς τα δεξιά θα διακινδυνεύσει την ύπαρξή του. «Το λόγο έχουν τα επιχειρησιακά στελέχη», λέει σε περίπτωση πόντισης καλωδίων μεταξύ 6-12 νμ

Σελίδα 1 από 68

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις