Λήδα Πιμπλή

Λήδα Πιμπλή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού της Αθήνας που φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται μέσω των ιστοσελίδων www.dithepi.gr, www.arcfordancefestival.gr καθώς και από τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

 

Επιχειρηματίες και καλλιτέχνες μιλάνε για τα νέα μέτρα, την αβεβαιότητα που τους τσακίζει οικονομικά και ψυχολογικά και το δυσανάλογα μεγάλο κόστος που πληρώνει ο κλάδος του θεάματος την εποχή της πανδημίας.

Τα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους είναι από ανύπαρκτα έως πλασματικά αφού δεν υπάρχουν οι άνθρωποι και τα μέσα για να τα υλοποιήσουν.

Οι κάμερες ασφαλείας εμπορικού κέντρου κατέγραψαν τη στιγμή που έδαφος άνοιξε και κατάπιε τα παρκαρισμένα οχήματα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Τσοντσίν φρόντισαν ώστε η τριανταοκτάχρονη φιλοξενούμενή τους να απολαύσει την γιορτή της όσο ήταν δυνατόν.

Η κωμωδία της Coline Serreau που σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου ολοκληρώνει την περιοδεία της στα θέατρα της Αττικής το Σάββατο 8 Αυγούστου στη Σαλαμίνα.

 Η Αγγλίδα instagrammer – τέως παίκτρια reality ανεβάζει τη θερμοκρασία στη Σάντα Μαρίνα όπου διαμένει.

 Τοποθετημένο στο διάστημα λίγο πριν – λίγο μετά από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης, το μυθιστόρημα του Φρανκ Γκολντάμερ είναι ένα αστυνομικό θρίλερ στα ερείπια της ναζιστικής Γερμανίας.

Λίγες ημέρες πριν από την εμφάνισή του στην Επίδαυρο, στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου με το ορατόριο «Η κιβωτός του Νώε», ο Έλληνας λυρικός τραγουδιστής μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την μαγεία της μπαρόκ μουσικής.

Μιλήσαμε με τον σπουδαίο κιθαριστή και συνθέτη λίγο πριν από την συναυλία του στο Φεστιβάλ Ρεματιάς την Κυριακή 26 Ιουλίου με έργα σε στίχους Νίκου Καββαδία.

Σελίδα 1 από 5

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις