Ελλάδα

Hellenic Train: Ξεκινούν απόψε οι εμπορευματικές αμαξοστοιχίες στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Δύο εμπορικές αμαξοστοιχίες ξεκινούν απόψε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.

Στις ράγες μπαίνουν απόψε δυο εμπορικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου, δύο εμπορικές αμαξοστοιχίες, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με ώρα αναχώρησης 22:20 και από Θεσσαλονίκη προς Θριάσιο, με ώρα αναχώρησης 21:45.

Σημειώνεται, πως η επανεκκίνηση έρχεται μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΣΕ και της Hellenic Train, όπου και βρέθηκαν ορισμένα κοινά σημεία, ώστε να προχωρήσει αρχικά η επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της εταιρίας.

Αφορούν στα μέτρα ασφαλείας, που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων, με τα συστήματα επικοινωνιών στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, με τοποθέτηση πομπών σε συγκεκριμένα σημεία προς την Ειδομένη και με τη φύλαξη των διαβάσεων προς την Ειδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οι διαψεύσεις από τις πρεσβείες πέφτουν βροχή...
«Ζούγκλα» η Μύκονος: Χτίζουν τη νύχτα με σκανδαλώδεις αυθαιρεσίες
Chevron Right