Ταλαιπωρία περίμενε σήμερα τους καταναλωτές που έσπευσαν στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια.
Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκε ουρά δεκάδων μέτρων καθώς λόγω των περιορισμών εντός του καταστήματος επιτρεπόταν η είσοδος σε έναν καταναλωτή κάθε φορά ενώ σε λειτουργία βρίσκοταν μόνο το ταμείο για εξόφήση των λογαριασμών αφού ο δεύτερος όροφος για διακανονισμούς και άλλες διαδικασίες είναι κλειστός.
Ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε και μία υπάλληλος φορώντας μάσκα βγήκε για να τους ενημέρωσει προκειμένου να μην περιμένουν άσκοπα.
Καραμανλής: Δεν θα κοπεί το νερό σε κανέναν καταναλωτή
«Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, έχει δώσει εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης, μετά τις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν το πρωί στο Περιφερειακό Γραφείο της ΕΥΔΑΠ στην οδό Σατωβριάνδου, στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Καραγιάννης το υπουργείο ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ να λάβει αμέσως όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την τήρηση των κανόνων προστασίας του κοινού.
Διαβάστε ακόμη:


