Έφτασε η «πολυπόθητη» Τσικνοπέμπτη και στην Αθήνα ψήνουν από το πρωί.
Οι ταβέρνες και οι ψησταριές έχουν ανοίξει από τις 5 πρωί για να ψήσουν τα κρέατα και για να δεχτούν παραγγελίες.
Έχουν σύμμαχο φυσικά τον καλό καιρό, καθώς από το πρωί επικρατεί ηλιοφάνεια.
Ο κ. Γιώργος Καπνάκης, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Γλυφάδα λέει στην κάμερα: «Έχουμε λάβει κοκορέτσι, κοντοσούβλι, έχουμε βάλει φωτιά και θα βάλουμε και το αντικρυστό τώρα. Σήμερα θα ψήσουμε περίπου 1,5 τόνο κρέας, περιμένουμε πολύ κόσμο, και ο κόσμος θα ανανεωθεί περίπου 4 φορές. Από τις 11 το πρωί θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Έχουμε και παραγγελίες να δώσουμε. Δύο μέρες προετοιμαζόμαστε για αυτή την μέρα.
Φέτος είναι περισσότερες οι κρατήσεις. Φεύγει περισσότερο το αρνί και το κοκορέτσι. Σήμερα είναι πιο… παραδοσιακός ο κόσμος, αυτά επιλέγει. Βγαίνει περίπου 25 ευρώ το άτομο αν κάποιος έρθει στον χώρο μας, στα 18 ευρώ η παραγγελια για έξω. Είναι ακριβότερα γιατί πήραμε τα παϊδάκια 11 ευρώ το κιλό. Έχουμε και μενού vegan».
Έχουν ξεκινήσει να ψήνουν από τις 5 το πρωί