Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη Λέσβο – Βρέθηκε απανθρακωμένος άνθρωπος μέσα σε αυτοκίνητο

Φωτιά ξέσπασε και στη Λέσβο.

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτολιβαδική έκταση, στη Λέσβο στην περιοχή του Πολιχνίτου στη θέση Τραπεριά.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις, της Πυροσβεστικής, κλιμάκια εθελοντών και υδροφόρες του Δήμου δυτικής Λέσβου.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 12ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα,  2 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Στην πυρκαγιά βρέθηκε εντός αυτοκινήτου απανθρακωμένο άτομο.

Διερευνώνται τα αιτία από την ΕΛΑΣ και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν σχετίζεται με τη συγκεκριμένη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το aeolostv, οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο που επί του παρόντος δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα που συνέβη όταν το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κτήμα. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η μοναδική περιφέρεια με «πολύ υψηλό κίνδυνο» για φωτιά την Παρασκευή
«Κοπτοραπτική» από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κανένα κενό στην ελληνική άμυνα
Chevron Right