Ελλάδα

Θρίλερ στην Ιεράπετρα με την ισραηλινή συγγραφέα – Πέμπτη ημέρα αγωνίας

Άφαντη εδώ και έξι μέρες η Μικέλ Πελέκ. «Θα συνεχίσουμε μέχρι να τη βρούμε», δηλώνουν κάτοικοι της Ιεράπετρας και διασώστες.
Θρίλερ στην Ιεράπετρα με την ισραηλινή συγγραφέα – Πέμπτη ημέρα αγωνίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 66χρονης ισραηλινής συγγραφέως Μικέλ Πελέκ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη θέση Καβούσι του Δήμου Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, στις έρευνες, που συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα, συμμετέχουν ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικά μέσα όπως drone, δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, ενώ συνδράμουν και εθελοντές.

Θρίλερ στην Ιεράπετρα με την ισραηλινή συγγραφέα – Πέμπτη ημέρα αγωνίας

Η Ισραηλινή διέμενε στο Καβούσι και φέρεται να εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2025, ωστόσο επίσημα η εξαφάνισή της δηλώθηκε από φίλη της την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, στην Κρήτη βρίσκεται ήδη από τις προηγούμενες ημέρες επαγγελματική ομάδα έρευνας και διάσωσης από το Ισραήλ. Τρεις Ισραηλινοί διασώστες συμμετέχουν στην επιχείρηση, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Interpol, τις ελληνικές αρχές, και την οικογένεια της αγνοούμενης.

Παρά την κινητοποίηση, κανένα ίχνος της Πέλεκ δεν έχει εντοπιστεί έως τώρα, γεγονός που εντείνει την αγωνία της οικογένειας και των τοπικών αρχών. «Θα συνεχίσουμε μέχρι να τη βρούμε», δηλώνουν κάτοικοι και διασώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συναγερμός για φωτιά δίπλα στο Σισμανόγλειο (Βίντεο)
Περίεργο «φρένο» στην απόκτηση Νίκολιτς από την ΑΕΚ: Γιατί παρενέβη η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος
Chevron Right