Ελλάδα

Συνελήφθη ο χειριστής του drone που προκάλεσε τη φωτιά στα Γλυκά Νερά – Επιβλήθηκε και πρόστιμο 4.675 ευρώ

Ο άνδρας είναι ένας από τους τέσσερις προσαχθέντες εργαζόμενους της εταιρείας SAS Technology με έδρα τα Γλυκά Νερά.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η μία από τις τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά, η οποία προκλήθηκε από πτώση στρατιωτικού τύπου drone SARISA SRS 1A.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος ήταν και ο χειριστής του drone, επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 4.675 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως και οι τέσσερις προσαχθέντες είναι εργαζόμενοι της εταιρείας SAS Technology, που κατασκευάζει το συγκεκριμένο drone και έχει έδρα στα Γλυκά Νερά.

Στην ανακοίνωσή της για τη σύλληψη η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Συνελήφθη  σήμερα, 03 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκά νερά Αττικής ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 4.675€.

Ο προαναφερόμενος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνολικά 45 φωτιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα - Τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται
Ελένη Φουρέιρα: «Στη σκηνή νιώθω υπέρτατη, δεν με πιάνει τίποτα»
Chevron Right