Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει καρέ καρέ τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μία 22χρονη στα Εξάρχεια, όταν ένας 36χρονος Σύριος αποπειράθηκε να τη βιάσει πάνω στη Σόλωνος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο δράστης σταμάτησε μπροστά από τρεις κοπέλες στη συμβολή της Χαριλάου Τρικούπη με τη Σόλωνος, έπιασε την 22χρονη από το χέρι και με τη βία την έριξε στο έδαφος, ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φώναζε πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της.
Τον δράστη απέτρεψαν η αδερφή και η φίλη της 22χρονης, οι οποίες ήταν μαζί της, αλλά και περαστικοί στο σημείο.
Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που πέρασαν χειροπέδες στον άντρα, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.
Η 22χρονη είναι καλά στην υγεία της, όμως είναι σοκαρισμένη.
Το βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πρώτο Θέμα: