Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/6) στο Λεκανοπέδιο και συγκεκριμένα στο Πικέρμι και το Μενίδι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ένα τροχαίο συνέβη στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς την Αθήνα, στο ύψος του Πικερμίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος της διασταύρωσης για Ραφήνα προς το κέντρο του Πικερμίου.
Παράλληλα, τροχαίο σημειώθηκε και στο Μενίδι, όπου ένα βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και εισήλθε σε μάντρα αυτοκινήτων, στη διασταύρωση των λεωφόρων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Δεκελείας.
Η τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο.
Κίνηση στους δρόμους: Πού υπάρχουν προβλήματα
Την ίδια ώρα, η κίνηση στους δρόμους έχει χτυπήσει «κόκκινο» από νωρίς το πρωί.
Πιο αναλυτικά, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από το ύψος του Αιγάλεω έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
Παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με υπομονή – ειδικά αν βρίσκονται στην άνοδο της Πειραιώς, τη Σταδίου, την άνοδο της Συγγρού, την Αρδηττού, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Βασιλίσσης Αμαλίας, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και την Κηφισίας, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Χαλανδρίου έως την Πανόρμου.
Τέλος, καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό, σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία. Συγκεκριμένα:
- Καθυστερήσεις 15΄-20΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία,
- 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
*Στιγμιότυπο 09:45 π.μ.
Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.