Ένα δύσκολο πρωινό περίμενε σήμερα Τετάρτη (17/9) τους οδηγούς της Αθήνας, με την κίνηση στους δρόμους να έχει καταστήσει «μαρτύριο» τις μετακινήσεις.
Πιο αναλυτικά, όπως σχεδόν καθημερινά, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος του Αιγάλεω έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
Παρόμοια όμως είναι η εικόνα και στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου τα οχήματα κινούνται «σημειωτόν» από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως το Μαρούσι.
Εξίσου δύσκολη είναι η κατάσταση και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μετ’ εμποδίων στην άνοδο της Πειραιώς, τη Σταδίου, την άνοδο της Συγγρού, την Αρδηττού, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Βασιλίσσης Σοφίας, την Ηλιουπόλεως κ.ά.
Την ίδια ώρα, με αρκετά χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα και στη Μεσογείων και ιδιαίτερα στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως και την Κατεχάκη.
Τέλος, μεγάλες καθυστερήσεις, που ξεπερνούν ακόμα και τη μισή ώρα, καταγράφονται στην Αττική Οδό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της διαχειρίστριας εταιρείας. Συγκεκριμένα:
- Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 15΄-20΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας,
- Περιφ. Υμηττού 20΄-25΄από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας.
Κίνηση στους δρόμους: Η εικόνα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας
*Στιγμιότυπο 08:45 π.μ.
Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.