Ελλάδα

Καβγάδες πίσω από τις κάμερες: Τηλεσχολιαστής, πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ εναντίον δημοσιογράφων – Καταγγελία από την ΕΣΗΕΑ

Πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. έκανε το «επόμενο βήμα» και βγήκε να κάνει επιτόπιο «ρεπορτάζ» δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε δύο έντονους καυγάδες που λίγο έλειψε να βγουν εκτός ορίων ενεπλάκη πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μαζί με ακόμα έναν συνάδελφό του μπήκε πρόσφατα στο στόχαστρο της ΕΣΗΕΑ που στηλίτευσε την παρουσία απόστρατων αστυνομικών σε ρόλο «ρεπόρτερ» σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός αρχικά είχε έντονη λογομαχία με ρεπόρτερ γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, κατά τη διάρκεια αποστολής που έκανε για την «κάλυψη» του διπλού φονικού στη Φοινικούντα. Το γεγονός ότι ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. έκανε το «επόμενο βήμα» και βγήκε να κάνει επιτόπιο «ρεπορτάζ» δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους που κλήθηκαν να καλύψουν το ίδιο περιστατικό.

Κάποια στιγμή όμως ξέσπασε καυγάς με ρεπόρτερ τηλεοπτικής εκπομπής και μάλιστα υπό την παρουσία βασικού μάρτυρα της υπόθεσης της Φοινικούντας.

Οι «καυγάδες» όμως δεν σταμάτησαν στη Φοινικούντα αλλά συνεχίστηκαν στην πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά ο απόστρατος αστυνομικός διαπληκτίστηκε με άλλον ρεπόρτερ τηλεοπτικής εκπομπής, ο οποίος διαφώνησε έντονα με το γεγονός ότι ένας πρώην αστυνομικός έδινε το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Κατόπιν εορτής η ΕΣΗΕΑ απέστειλε εν τέλει επιστολή προς τους διευθυντές Ειδήσεων και Ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας το αυτονόητο:

«Η πρακτική αυτή μας βρίσκει αντίθετους καθώς είναι αντιδεοντολογική και παραπλανητική για το κοινό, μιας και δημιουργεί σύγχυση μεταξύ των ρόλων ενός εκάστου».

Φαίνεται πάντως ότι με την επιστολή αυτή δεν… ίδρωσε το αυτί κανενός, καθώς το «ρεπορτάζ» συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
χανιά εκτέλεση εν ψυχρώ Chevron Left
Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία σε γλέντι στην Κρήτη: «Οι βεντέτες έχουν το δικό τους χρόνο»
Κοραή 4: Tα κρατητήρια της περιβόητης Kommandatur στο κέντρο της Αθήνας - Εκεί όπου οι τοίχοι μιλούν ακόμα (Εικόνες)
Chevron Right