Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Χάος στους δρόμους – Φωτιά σε φορτηγό στα διόδια Αφιδνών (βίντεο)

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στην Αθηνών–Λαμίας λόγω φωτιάς σε φορτηγό στα διόδια Αφιδνών.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό πρόβλημα προκλήθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε σε φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα να διεξάγεται με δυσκολία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, τα οχήματα κινούνται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ το φορτηγό έχει ακινητοποιηθεί στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς και την απομάκρυνση του οχήματος, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στο φορτηγό.

Πού έχει κίνηση τώρα

Τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται:

  • Κηφισός (Αθηνών–Λαμίας): Έντονες καθυστερήσεις από Μεταμόρφωση έως ΚΤΕΛ Κηφισού, κυρίως στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και τμηματικά προς Λαμία.
  • Αττική Οδός: Επιβραδύνσεις στο ύψος Ηρακλείου – Μαρουσίου – Χαλανδρίου, καθώς και προς Πλακεντία – Γέρακα.
  • Κέντρο Αθήνας: Καθυστερήσεις σε Λ. Κηφισίας (κάθοδος), Λ. Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας, αλλά και γύρω από Ομόνοια – Μεταξουργείο – Μοναστηράκι.
  • Δυτικά προάστια: Προβλήματα κυκλοφορίας σε Αιγάλεω και Περιστέρι, κυρίως σε κεντρικές αρτηρίες.
  • Νότια και ανατολικά: Τμηματική κίνηση στη Συγγρού, καθώς και σε δρόμους σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Maxus στην Ελλάδα - Ποια επαγγελματικά μοντέλα λανσάρει στη χώρα μας
Ρομπ Ράινερ: Το σκοτεινό παρελθόν του γιου του που φέρεται ως βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία
Ρομπ Ράινερ: Το σκοτεινό παρελθόν του γιου του που φέρεται ως βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία Chevron Right