Ελλάδα

Ομόνοια: Μυστήριο με τον θάνατο 15χρονου Γάλλου μαθητή σε ξενοδοχείο

Στην Αθήνα σήμερα οι γονείς του 15χρονου Γάλλου μαθητή που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Δεν έχουν φωτιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του 15χρονο Γάλλου μαθητή που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου το βράδυ της Πέμπτης στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες του ΣΚΑΙ αναφέρουν πως σήμερα αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα οι γονείς του άτυχου αγοριού.

Ο 15χρονος βρισκόταν στη χώρα μας  στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Η αστυνομία διερευνά όλα τα σενάρια, να ήταν αυτοκτονία, να ήπιε αλκοόλ και να ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Ο Γάλλος μαθητής βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια στην οδό Σόλωνος, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείο που διέμενε.

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ και παρέλαβε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, με τον θάνατό του να διαπιστώνεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Σεισμός τώρα στο Καστελόριζο Chevron Left
Σεισμός τώρα στο Καστελόριζο
Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από καταδίωξη - Μεταφέρθηκε στη φυλακή
Chevron Right