Ελλάδα

Παραδόθηκε η Ελένη Ζαρούλια στο ΑΤ Πεύκης και θα οδηγηθεί στη φυλακή (βίντεο)

Η στιγμή που η Ελένη Ζαρούλια φθάνει στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενη από την κόρη της, Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Παραδόθηκε η Ελένη Ζαρούλια στο ΑΤ Πεύκης (βίντεο)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Λίγα λεπτά πριν τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (12/3), η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, μετά τη χθεσινή καταδικαστική απόφαση του Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων.

Η Ζαρούλια βγήκε από το σπίτι της με ΙΧ, χρησιμοποιώντας την πλαϊνή είσοδο, και συνοδευόμενη από την κόρη της, Ουρανία Μιχαλολιάκου, μπήκε στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Στη φυλακή για πρώτη φορά η Ελένη Ζαρούλια

Μετά την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου η Ελένη Ζαρούλια οδηγείται για πρώτη φορά στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει τα 5 έτη κάθειρξης που της επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Στη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου – του καταδικασμένου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής – σε πρώτο βαθμό της είχε επιβληθεί κάθειρξη 6 ετών, όμως της είχε χορηγηθεί αναστολή μέχρι το Εφετείο.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική.

Εκτός από την Ελένη Ζαρούλια, οδηγούνται στη φυλακή οι Γιώργος Δήμου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Γεώργιος Σκάλκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιώργος Μαρίνος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του θρυλικού showman
Έκαναν «σασμό» Πολάκης και Ζαχαριάδης
Παύλος Πολάκης Κώστας Ζαχαριάδης Chevron Right