Ελλάδα

Θάνατος 19χρονης στο Αργοστόλι: «Χρυσός» με την Εθνική Ελλάδος στην άρση βαρών ο 26χρονος που συνελήφθη

Τι έδειξαν οι κάμερες στο Αργοστόλι και τι ισχυρίστηκαν οι συλληφθέντες για τα τελευταία λεπτά της 19χρονης.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας στην άρση βαρών ήταν ο 26χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης για την υπόθεση του θανάτου της 19χρονης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο 26χρονος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Κ17, ενώ είχε διακριθεί και είχε ανέβει στο βάθρο και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

►Συνελήφθη και τρίτο άτομο για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι

Πριν ενηλικιωθεί έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ότι θα είναι ο νέο «αστέρι» της Εθνικής Ελλάδος.

Ο νεαρός είναι το ένα από τα δύο άτομα που συνελήφθησαν μετά το θάνατο της 19χρονης που εντοπίστηκε αναίσθητη στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.

Μαζί με έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής που επίσης συνελήφθη και έναν ακόμα άντρα (που είναι κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από την Κεφαλονιά και αναζητείται), κατηγορούνται για έκθεση και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους διότι κρίθηκε ότι εγκατέλειψαν αβοήθητη την νεαρή κοπέλα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο θάνατος της 19χρονης προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Έτσι εξετάζεται ως βασικό σενάριο η χρήση ουσιών, κάτι πάντως που μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων.

►Βίντεο δείχνει 2 άτομα να είναι μαζί της πριν καταρρεύσει

Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι οι συλληφθέντες ήταν αυτοί που κάλεσαν το ασθενοφόρο για να έρθει να παραλάβει την κοπέλα. Στη συνέχεια, περίμεναν να φτάσει το ΕΚΑΒ στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Έτσι, οι αστυνομικοί τους ταυτοποίησαν αρχικά και στη συνέχεια πήραν και υλικό από κάμερες ασφαλείας που τους έδειχνε να είναι μαζί με την κοπέλα λίγο πριν βρεθεί αναίσθητη.

Από τους τρεις κατηγορούμενους για έκθεση οι δύο έχουν ποινικό παρελθόν, καθώς έχουν απασχολήσει τις Αρχές για διάφορα αδικήματα. Στους αστυνομικούς φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν μαζί με την κοπέλα λέγοντας ότι όταν την είδαν να πέφτει κάτω κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Επιγραφικό Μουσείο: Πώς θα φαίνονται οι νέες μόνιμες εκθέσεις τους (Εικόνες)
Αιχμές Πέτσα κατά Λαζαρίδη: «Περιμένουμε την απάντηση για τη διαδικασία πρόσληψής του»
Chevron Right