Ελλάδα

Ενοχή του αστυνομικού της Βουλής και της συζύγου του για την κακοποίηση των παιδιών τους ζητά η εισαγγελέας

Η  μητέρα είχε καταγγείλει την υπόθεση ισχυριζόμενη εξαναγκασμό της στην κακοποίηση.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Την ενοχή του ζεύγους των αστυνομικών που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων σεξουαλικής βίας σε βάρος των ανηλίκων παιδιών τους, πρότεινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός ζητά από το δικαστήριο, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, την καταδίκη των δύο γονιών.

Ο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση αστυνομικός, που υπηρετούσε στη Βουλή, δικάζεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, πορνογραφία ανηλίκων (παραγωγή και κατοχή), ενδοοικογενειακή μεθοδευμένη σωματική βλάβη κατά ανηλίκου, καθώς και αδικήματα που αφορούν οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός, πλην της ενδοοικογενειακής μεθοδευμένης σωματικής βλάβης κατά ανηλίκου και της οπλοκατοχής, ζητά καταδίκη του αστυνομικού για όλες τις άλλες κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.

Πρόταση ενοχής και για τη μητέρα

Η πρόταση της εισαγγελέα ζητά ενοχή και για τη μητέρα των θυμάτων, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση ισχυριζόμενη πώς οι πράξεις της σε βάρος των ανηλίκων παιδιών της ήταν απόρροια εξαναγκασμού της από τον συγκατηγορούμενο της.

Η αστυνομικός κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου από οικείο πρόσωπο και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η διαδικασία συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Θρίλερ στις ΗΠΑ με τους 10 επιστήμονες που πέθαναν ή εξαφανίστηκαν - «Ελπίζω να είναι τυχαίο», λέει ο Τραμπ Chevron Left
Θρίλερ στις ΗΠΑ με τους 10 επιστήμονες που πέθαναν ή εξαφανίστηκαν - «Ελπίζω να είναι τυχαίο», λέει ο Τραμπ