Ελλάδα

Χανιά: Μυστήριο με την 3χρονη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή – Στον εισαγγελέα οι γονείς

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση της 3χρονης που χαροπαλεύει στα Χανιά - Στον εισαγγελέα οι γονείς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Χαλκιαδάκης Νίκος

Εξελίξεις στην υπόθεση του μόλις 3 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ στα Χανιά. Συνελήφθη ο Πακιστανός που φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού και αναζητούνταν από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων μαζί με τη μητέρα των παιδιών. Η μητέρα είχε συλληφθεί από την πρώτη στιγμή μετά την κατάρρευση της μικρής. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν σε βάθος το οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά. Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται και οι θάνατοι δύο ακόμη παιδιών της οικογένειας.

Σύμφωνα με το Cretalive, η μητέρα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα δύο παιδιά πέθαναν κατά τη διάρκεια θηλασμού. Οι ισχυρισμοί της εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές, στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι το 3,5 ετών κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία: Δύο αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός μετά από σύγκρουση (βίντεο)