Ελλάδα

Ρόδος: «Μόνο πονοκέφαλο είχε» λέει η μητέρα της 24χρονης που πέθανε ξαφνικά

Από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο επήλθε ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής από τη Ρόδο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στο νησί της Ρόδου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου μιας νεαρής γυναίκας, μόλις 24 ετών. Η άτυχη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο απόλυτο σκοτάδι την τοπική κοινωνία και την οικογένειά της.

Το σοκ για τους οικείους της Κυριακής Κασιώτη είναι τεράστιο, ενώ το τραγικότερο πρόσωπο της υπόθεσης αποτελεί η ίδια της η μητέρα, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο εφιαλτικό σκηνικό όταν ανακάλυψε το άψυχο σώμα του παιδιού της.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τραγική φιγούρα περιέγραψε με σπαρακτικό τρόπο τις στιγμές που προηγήθηκαν του μοιραίου. Όπως εξήγησε, η 24χρονη ένιωθε μια αδιαθεσία νωρίτερα και συγκεκριμένα είχε παραπονεθεί για έναν επίμονο πόνο στο κεφάλι.

Η γυναίκα ανησύχησε παρατηρώντας ότι η κόρη της παρέμενε στο κρεβάτι για πάρα πολλές ώρες. Πλησιάζοντας για να δει τι συμβαίνει και να την ξυπνήσει, ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Παρά την ταχύτατη κινητοποίηση των γονιών και την κλήση στο ΕΚΑΒ, οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάσταση. Μετά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ρόδου, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Τα λόγια της μητέρας ραγίζουν καρδιές: «Μόνο πονοκέφαλο είχε, μου έλεγε “έχω πονοκέφαλο”. Μετά το φαγητό μου είπε “πάω να κοιμηθώ”. Εγώ ήμουν στη δουλειά. Γύρισα και κοιμόταν το παιδί. Μετά από λίγη ώρα πήγα να την ξυπνήσω, λέω “τι κάνει τόσες ώρες και κοιμάται;” Και ήταν πεθαμένο. Στις 20 Μαΐου είχε τα γενέθλιά της μαζί με την δίδυμη αδελφή της. Σπούδαζε στη Λήμνο. Μια πριγκίπισσα. Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος».

Σε ό,τι αφορά τα ιατρικά αίτια της τραγωδίας, το τοπίο ξεκαθάρισε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου. Όπως προκύπτει από το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου που συντάχθηκε κατόπιν της νεκροψίας και νεκροτομής, το νήμα της ζωής της άτυχης Κυριακής Κασιώτη κόπηκε απότομα εξαιτίας ενός αιμορραγικού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καμπανάκι από την ΕΚΤ για την ευρωπαϊκή οικονομία - Κίνδυνος για νέα κρίση
Μετρό: Συναγερμός για καπνούς στον σταθμό Αμπελόκηποι
Μετρό Chevron Right