Οι μοτοσικλετιστές μετέτρεψαν τα ξημερώματα, τη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στη Βάρκιζα, σε πίστα ταχύτητας, Τις εικόνες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί εξασφάλισε αποκλειστικά και παρουσιάζει το iEidiseis.
Όπως βλέπουμε δύο μηχανές «εκτοξεύονται» στην άσφαλτο, με τους οδηγούς να πατούν τέρμα το γκάζι, να αλλάζουν λωρίδες και να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς, σε έναν αυτοσχέδιο αγώνα στη Βάρκιζα.
Δείτε το βίντεο:
Ο κίνδυνος για τους άλλους οδηγούς
Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή στο δρόμο κυκλοφορούν και άλλοι οδηγοί, όπου κάθε προσπέραση να μπορεί να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ακολούθησαν τους αναβάτες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ώστε να μην προκληθεί τροχαίο.
Λίγο αργότερα ακινητοποίησαν τη μία μοτοσικλέτα και συνέλαβαν τον 24χρονο οδηγό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Η μηχανή του κατασχέθηκε, ενώ ο νεαρός οδηγείται στον εισαγγελέα.


