Νέο βιντεοληπτικό υλικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφει τον 28χρονο, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, λίγη ώρα μετά το έγκλημα.
Στα πλάνα, που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1, ο νεαρός εμφανίζεται να περπατά κρατώντας στα χέρια του το λάπτοπ του θύματος, ενώ ταυτόχρονα μιλά στο κινητό τηλέφωνο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε κάποιο σημείο στρέφει το βλέμμα του προς τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς την Πέμπτη είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Πώς οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή του
Η υπόθεση άρχισε να ξεδιαλύνεται το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου, αξιοποιώντας καταθέσεις μαρτύρων και υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, γνώριζε τον 73χρονο δικηγόρο μέσω κοινών γνωστών και το βράδυ της Δευτέρας είχαν διασκεδάσει όλοι μαζί.
Όπως ισχυρίστηκε, μετά την έξοδο ο Σταύρος Γεωργίου προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του. Ωστόσο, πριν ολοκληρωθεί η διαδρομή, σταμάτησαν στο δικηγορικό γραφείο του θύματος, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.
Εκεί, σύμφωνα με την εκδοχή του 28χρονου, ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός, ο οποίος εξελίχθηκε σε συμπλοκή με τραγική κατάληξη για τον ποινικολόγο.
Μετά τη δολοφονία, ο κατηγορούμενος φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο, έχοντας αφαιρέσει χρήματα που βρήκε στο γραφείο, καθώς και το φορητό υπολογιστή του θύματος.


