Ελλάδα

Συναγερμός για ναυάγιο στη Ρόδο: Βυθίστηκε σκάφος αναψυχής – Έρευνες για έναν αγνοούμενο

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη Ρόδο. Συμμετέχει ακόμα και κρουαζιερόπλοιο.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/10) στο Υπουργείο Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, μετά από ναυάγιο σκάφους αναψυχής.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, το ναυάγιο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Θεολόγο και Παραδείσι, ενώ στο σκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου της Ρόδου το οποίο κατάφερε να διασώσει τα τρία άτομα.

Από εκείνη την ώρα και μετέπειτα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του τέταρτου ατόμου, το οποίο παραμένει αγνοούμενο.

Στην περιοχή γίνονται έρευνες και με πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα κρουαζιερόπλοιο ενώ συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο «AZAMARA PURSUIT» ερχόταν το πρωί από Άγιο Νικόλαο για Ρόδο και πήρε εντολή από τον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας να συμμετάσχει στις έρευνες, κατεβάζοντας λάντζες. Δεν είναι ακόμα γνωστό το αν θα πιάσει λιμάνι και ποια ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στους Τζον Χόπφιλντ και Τζέφρι Χίντον το Νόμπελ Φυσικής 2024
Το εξώδικο που έστειλε ο Κασσελάκης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του «πόθεν έσχες»
Chevron Right