Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Οι επιπτώσεις –και- από το νέο εκλογικό νόμο με το κλιμακωτό μπόνους των 40 εδρών. Το ενδεχόμενο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να μπορεί να έχει ίσες ή περισσότερες έδρες από τη Νέα Δημοκρατία. Η διαμόρφωση ή όχι δυναμικής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και τα ερωτηματικά για το εάν θα επαναφέρει τους δημοσιονομικούς περιορισμούς η ΕΕ για το 2022. Οι φόβοι για τα ελληνοτουρκικά.

Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση, εντείνονται οι πιέσεις ενόψει της Συνόδου των Πρυτάνεων.

Γιατί ο πρωθυπουργός ένοιωσε την ανάγκη να κάνει «άνοιγμα» στη Γεννηματά με την τριτολογία του στη Βουλή: Το πυρ ομαδόν από το σύνολο της αντιπολίτευσης, η σφήνα στη συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι της κεντροαριστεράς που θα κρίνουν την εκλογική μάχη.

Η ερμηνεία του Καταστατικού και το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που είναι προγραμματισμένο για τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Ο πρώην -πλέον- κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, άρχισε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία για την ηγεσία του κόμματος.    

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ούτε …Καμπούλ να ήταν τα ελληνικά Πανεπιστήμια! Τι θα κάνουν από 200 αστυνομικοί κάθε μέρα στην πρώην ΑΣΟΕΕ; Πόση αστυνομική δύναμη έχει το Μενίδι; Στα «κάγκελα» ως και ο Γιώργος Κύρτσος!

Μήπως κάποιος πρέπει να απαντήσει; Και εδώ επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος; Μπορεί να είναι αφύλακτος ένας από τους κεντρικότερους σταθμούς του μετρό στην πρωτεύουσα; Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ενοχλημένος από «πληροφορίες» που τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Αλέξη Τσίπρα για  την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως υποψήφιο της … «Ομπρέλας»!

Ο λόγος για τον οποίο η Φώφη Γεννηματά αντικατέστησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο.  

Έως το καλοκαίρι το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ, ανάλογα με την κατάσταση της πανδημίας. Τρια κείμενα προς συζήτηση και αποφάσεις - το πρώτο, για τον απολογισμό από τη δράση του κόμματος, θα δημοσιευτεί στον Ριζοσπάστη, στις 30 Ιανουαρίου

 

Σελίδα 1 από 93

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις