Άρης Ραβανός

Άρης Ραβανός

Κυρίαρχο είναι το σενάριο στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει στο όνομα του κόμματος προσθήκη προσδιορισμού, το οποίο και θα επισφραγίζει το άνοιγμα στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και θα μπορεί να έχει και ισχυρό οικολογικό πρόσημο.

Προ ημερών έγινε μια δεξίωση στην Ρωσική Πρεσβεία - Το ενδιαφέρον όμως ήταν ποιοι παραβρέθηκαν από την πλευρά της ΝΔ

Η επιστροφή Αβραμόπουλου - Η επιστροφή του προκαλεί ποικίλα σχόλια στο εσωτερικό της ΝΔ για τις επιδιώξεις του

Βαριά ρίχνει τη σκιά του πάνω από την κυβέρνηση και τη ΝΔ η κινητικότητα του Αντώνη Σαμαρά που επιθυμεί να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο λαός λέει «μεγάλη μπουκιά φάε και μεγάλη κουβέντα μη λες». Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δεν έχει προηγούμενο με τόσες πολλές τοποθετήσεις αντικρατιστών στο Κράτος.

Κόμμα μέσα στο κόμμα αποτελεί πλέον η ισχυρή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και έριξε προειδοποιητικές βολές στο Μέγαρο Μαξίμου, τηρώντας διακριτικές αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική σε κρίσιμα σημεία της, όπως το μεταναστευτικό – προσφυγικό, τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά και τη συναίνεση.

Ο Αντόνιο Λόπεθ Ιστουρίθ είναι ο γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και δεύτερος στην ιεραρχία της ευρωπαϊκής δεξιάς κάτω από τον νέο πρόεδρο Τουσκ.

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για το ΣΥΡΙΖΑ και τις συμμαχικές δυνάμεις από χθες με την διευρυμένη, πολύσυμμετοχική, πολυτασική και με έντονο άρωμα ΠΑΣΟΚ Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σφαγή στη ΝΔ για την ΚΕΔΕ με πλάτες «βαρόνων» - Ένα στρατόπεδο υπό τον δήμαρχο Αμπελόκηπων - Μενεμένης (Θεσσαλονίκη) και το άλλο υπό τον δήμαρχο Τρικάλων, Γιώργο Παπαστεργίου

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και στην περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε χθες, μια φωτογραφία από το πούλμαν του αεροδρομίου, στην οποία ήταν ο ίδιος, ο Αντ. Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και άλλοι βουλευτές, με την εξής επισήμανση: «Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά».

 

Σελίδα 1 από 19

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

EDITORIAL