Κόσμος

Πούτιν: Φτάνουμε σε συμφωνία, ελπίζω να μην την τορπιλίσουν οι Ευρωπαίοι – Τραμπ: Πολύ παραγωγική η συνάντηση

Δύο ώρες και 45 λεπτά κράτησε η συνομιλία του Αμερικανού Προέδρου με τον Ρώσο ομόλογό του στην Αλάσκα. Όλα όσα έγιναν στην ιστορική συνάντηση.
Τραμπ Πούτιν Αλάσκα

Ολοκληρώθηκαν ύστερα από σχεδόν τρεις ώρες οι συνομιλίες μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν στην αεροπορική βάση Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον κοντά στο Άνκορατζ στην Αλάσκα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

Μετά το τέλος της συνάντησής τους, οι δύο ηγέτες προχώρησαν σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως ήταν μια «πολύ παραγωγική συνάντηση» κατά την οποία σημειώθηκε «σημαντική πρόοδος». «Υπάρχει ακόμη δρόμος» μέχρι την επίτευξη συμφωνίας, είπε ο Τραμπ, διευκρινίζοντας πως «συμφωνήσαμε σε πολλά σημεία» και υπάρχουν ακόμα λίγα στα οποία υπάρχουν διαφωνίες. «Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία σήμερα», αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να το πετύχουμε, δήλωσε.

Προανήγγειλε ότι θα ενημερώσει τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλους ηγέτες για την έκβαση των συνομιλιών και αποχαιρέτησε τον Πούτιν λέγοντας: «θα σας ξαναδώ σύντομα». «Την επόμενη φορά στη Μόσχα», είπε στα αγγλικά ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, με τον Αμερικανό πρόεδρο να αφήνει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε πως η συνάντηση έγινε σε «εποικοδομητική ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού», χαρακτηρίζοντας «διεξοδικές» τις διαπραγματεύσεις. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανέλαβε τη θέση της Μόσχας πως η εξάλειψη των αιτίων αυτής της σύγκρουσης είναι προϋπόθεση για να υπάρξει μια μακροχρόνια επίλυση της κρίσης.

Εξέφρασε την ελπίδα πως η αμοιβαία κατανόηση θα φέρει την ειρήνη στην Ουκρανία και ότι δεν θα υπονομευθεί η πρόοδος που σημειώθηκε στη διάρκεια της συνόδου κορυφής στην Αλάσκα.

Παρότι οι δημοσιογράφοι που ήταν στην κατάμεστη αίθουσα της βάσης Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον περίμεναν να πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου Τραμπ – Πούτιν, αυτή δεν έγινε και οι δυο ηγέτες περιορίστηκαν στις δηλώσεις τους, χωρίς να δεχτούν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν αποβιβάστηκαν από τα αεροσκάφη τους, που είχαν προσγειωθεί λίγη ώρα νωρίτερα στην Αλάσκα στις 22:09 (ώρα Ελλάδας).

Όταν συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί έκαναν μια θερμή χειραψία, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ χειροκρότησε τον Ρώσο ομόλογό του.

Μετά τις φωτογραφίες, οι δύο πρόεδροι μπήκαν στην ίδια θωρακισμένη αμερικανική λιμουζίνα για να μεταβούν στον χώρο της κοινής τους συνάντησης.

AP Photo/Julia Demaree Nikhinson

Στη συνάντηση ήταν παρόντες από πλευράς ΗΠΑ ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και ο επικεφαλής διαπραγματευτής του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ.

Από πλευρά Ρωσίας ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσάκοφ

Δείτε λεπτό προς λεπτό, όλα όσα έγιναν στη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα, όπως καταγράφηκαν στο blog του iEidiseis.gr:

LIVE

03:48:36

«Τι κέρδισε ο Τραμπ; Τίποτα» διαπιστώνει πρώην πρέσβης στο ΝΑΤΟ

Μιλώντας στο BBC μετά τις δηλώσεις Τραμπ και Πούτιν, ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Ντάγκλας Λουτ δήλωσε ότι ο Τραμπ δεν κέρδισε τίποτα από τη σύνοδο κορυφής με τον Ρώσο ομόλογό του.

«Ο Πούτιν αποχώρησε απολαμβάνοντας το τέλος της διεθνούς απομόνωσης», λέει η Λουτ.

«Έχει θεωρηθεί ως ένας μεγάλος άνδρας στη διεθνή σκηνή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ: Θερμή υποδοχή, κόκκινο χαλί, βόλτα με το αυτοκίνητο του Τραμπ, όρθιος μπροστά σε μια πινακίδα που έγραφε «επιδίωξη της ειρήνης» – κάτι που δεν είναι τίποτα άλλο παρά αυτό που πρεσβεύει ο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Η Λουτ συνεχίζει: «Σε αντάλλαγμα, τι πήρε ο Τραμπ; Μηδέν… Καταφέραμε πολύ λίγα».

«Δεν είμαστε πιο κοντά – στην πραγματικότητα, μπορεί να είμαστε πιο μακριά από μια ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία από ό,τι ήμασταν στην αρχή της ημέρας».

03:06:09

Το «πηγαδάκι» Τραμπ-Πούτιν μετά τις κοινές τους δηλώσεις

02:58:02

Ο Πούτιν επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για να φύγει από την Αλάσκα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέστρεψε στο αεροδρόμιο μετά τις συνομιλίες με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μόλις ανέβηκε τα σκαλιά του αεροπλάνου του, έτοιμος να επιστρέψει στη Ρωσία.

02:56:59

BBC: Θερμά λόγια αλλά καμία σημαντική εξέλιξη στην Αλάσκα

O Γκάρι Ο’Ντόνοχιου, επικεφαλής ανταποκριτής του BBC για τη Βόρεια Αμερική, μεταδίδει από το Άνκορατζ:

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πλήρως, αλλά υπήρξαν πολλά θερμά λόγια.

Ο Πούτιν μίλησε για σεβασμό και εποικοδομητικότητα, και ο Τραμπ είπε ότι οι συζητήσεις ήταν πολύ παραγωγικές.

Αλλά κανένας από τους δύο προέδρους δεν υπέδειξε ότι υπήρξε κάτι που να πλησιάζει σε μια ουσιαστική πρόοδο στο βασικό ζήτημα της κατάπαυσης του πυρός, πόσο μάλλον μιας ευρύτερης ειρηνευτικής συμφωνίας.

Οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν μια ασυνήθιστα σύντομη εκδήλωση για τα δεδομένα του Τραμπ, χωρίς να δεχτούν καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

Υπάρχουν όμως ενδείξεις για μια δεύτερη συνάντηση, με τον Τραμπ να λέει «θα σας μιλήσουμε πολύ σύντομα και πιθανότατα θα σας ξαναδούμε πολύ σύντομα».

Αυτό προκάλεσε την απάντηση στα αγγλικά από τον Πούτιν «την επόμενη φορά στη Μόσχα».

«Αυτό είναι ενδιαφέρον», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ. «Αυτό, πρόσθεσε, θα προκαλούσε αντιδράσεις».

Και οι δύο πλευρές θα το χαρακτηρίσουν αυτό ως επιτυχία. Για την Ουκρανία, ωστόσο, η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον αυτού του πολέμου παραμένει.

02:54:18

Αναχωρεί ο Πούτιν από την Αλάσκα

Λίγο πριν τις 3.00 (ώρα Ελλάδας) ο Ρώσος πρόεδρος επιβιβάστηκε στο προεδρικό αεροσκάφος. 

02:53:00

Politico: Νο deal, αοριστίες και χωρίς να δεχτούν ερωτήσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανιζόμενος μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά από σχεδόν τρεις ώρες συνομιλιών, δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία συμφωνία» για κατάπαυση του πυρός Ρωσίας – Ουκρανίας, αλλά «έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να φτάσουμε εκεί».

Ο Τραμπ είπε ότι θα τηλεφωνήσει σε συμμάχους του ΝΑΤΟ και στον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Πούτιν έδωσαν μόνο αόριστες λεπτομέρειες για τη συζήτησή τους, σε μια συνέντευξη Τύπου διάρκειας 12 λεπτών, στην οποία κανείς από τους δύο δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που επέτρεψε στον Πούτιν να μιλήσει πρώτος, δήλωσε ότι οι συνομιλίες ήταν «εξαιρετικά παραγωγικές» και ότι «συμφωνήθηκαν πολλά σημεία», αν και δεν υπήρξε πρόοδος σε «ένα μεγάλο», προφανώς υπαινιγμός για την κατάπαυση του πυρός στην οποία ήλπιζε να πείσει τον Ρώσο ομόλογό του να συμφωνήσει.

02:52:02

Το Κρεμλίνο και ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσαν το τέλος της Συνόδου Κορυφής

Τόσο το Κρεμλίνο όσο και ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσαν τα τελευταία λεπτά ότι η σύνοδος κορυφής Τραμπ-Πούτιν έληξε.

Αναμένονταν να έχουν ένα γεύμα εργασίας με τις ομάδες τους, αλλά αυτό ακυρώθηκε και πραγματοποιήθηκαν μόνο οι τριμερείς συνομιλίες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν αναχωρήσει από την Αλάσκα, θα δώσει συνέντευξη στον Σον Χάνιτι του Fox News.

02:46:27

Ουκρανός αξιωματούχος: Ο Πούτιν χρησιμοποίησε τον Τραμπ

Ο Ολεξάντρ Μερέζκο, πρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του ουκρανικού κοινοβουλίου, δήλωσε ότι, παρότι η συνάντηση δεν κατέληξε σε συμπεράσματα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βγήκε από τη διπλωματική του απομόνωση.

«Κέρδισε τον πόλεμο της επικοινωνίας», διαπίστωσε, επισημαίνοντας ότι ο Πούτιν εμφανίστηκε ως ίσος προς τον πρόεδρο Τραμπ. «Χρησιμοποίησε τον Τραμπ για να δείξει ότι δεν είναι απομονωμένος».

02:43:34

Ανάλυση: Φαίνεται ότι απέχουμε πολύ από μια εκεχειρία στην Ουκρανία καθώς λείπει η λέξη-κλειδί

Ο Αμερικανός ανταποκριτής του BBC, Τζέιμς Μάθιους, ήταν στην αίθουσα όταν οι Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσαν την κοινή συνέντευξη Τύπου – και σημειώνει την έλλειψη κάθε αναφοράς σε εκεχειρία στην Ουκρανία.

«Αν είχαν αναφέρει σήμερα μια κατάπαυση του πυρός, θα είχε αλλάξει η φύση της συζήτησης. Φαίνεται ότι απέχουμε πολύ από αυτό», σημειώνει.

Ο Μάθιους επισημαίνει ότι ο Πούτιν είπε ότι για να διαρκέσει οποιαδήποτε συμφωνία, πρέπει να αντιμετωπιστούν οι «βασικές αιτίες» του πολέμου στην Ουκρανία και οι συνεχιζόμενες ανησυχίες της Ρωσίας.

«Αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης της Ρωσίας και ήταν το σημείο τριβής σε όλη αυτή τη διαδικασία».

«Το γεγονός ότι ο Πούτιν στέκεται σε αυτή τη σκηνή δίπλα στον Τραμπ και έχει την αυτοπεποίθηση να το διατυπώσει αυτό μου λέει ότι αυτό βρίσκει απήχηση στον Τραμπ», επισημαίνει.

Αλλά αυτή η θέση είναι απαράδεκτη για την Ουκρανία, σημειώνει.

Ο Μάθιους συνεχίζει λέγοντας ότι ενώ ο Τραμπ μιλούσε με έμφαση για το αποτέλεσμα της συνάντησης, ανέφερε επίσης ότι δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

«Τόνιζε τα θετικά, αλλά μέσα υπήρχε και το αρνητικό», αναφέρει.

Αλλά αν και οι δύο άνδρες είναι αφοσιωμένοι στην ιδέα της αντιμετώπισης των παραπόνων της Ρωσίας, τότε «θα υπάρχει απαισιοδοξία γύρω από την προοπτική να προχωρήσει αυτό περαιτέρω».

«Νόμιζα ότι είδαμε δύο παλιούς φίλους να τα ξαναβρίσκουν με αμοιβαία κατανόηση, αμοιβαίο σεβασμό», συνεχίζει.

«Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Ουκρανία, δεν έχουμε ακόμη δει».

02:24:55

H πρώτη ανάρτηση του Λευκού Οίκου μετά την συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

02:23:14

Τραμπ: «Παραγωγική συνάντηση, συμφωνήσαμε σε πολλά σημεία»

«Συμφωνήθηκαν πολλά σημεία» στη συνάντηση, είπε ο Τραμπ – αλλά δεν έκανε αναφορά σε κατάπαυση του πυρός.

Ευχαρίστησε με την σειρά του, τον Ρώσο πρόεδρο, για τη δήλωσή του και περιέγραψε τη συνάντηση ως «πολύ παραγωγική».

«Υπήρχαν πολλά σημεία στα οποία συμφωνήσαμε», είπε.

«Θα έλεγα ότι υπάρχουν μερικά σημαντικά, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί, έχουμε κάνει κάποια πρόοδο.

Δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι να υπάρξει συμφωνία».

Ο Τραμπ είπε ότι θα καλέσει το ΝΑΤΟ και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να «του πει για τη σημερινή συνάντηση».

«Θα αρχίσω να κάνω μερικά τηλεφωνήματα και θα τους πω τι συνέβη», πρόσθεσε.

«Είχαμε μια εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση και συμφωνήσαμε σε πολλά σημεία, ενώ έχουν απομείνει πολύ λίγα», συμπλήρωσε.

«Μερικά δεν είναι τόσο σημαντικά, ένα είναι πιθανώς το πιο σημαντικό, αλλά έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να το επιτύχουμε.», κατέληξε.

02:19:57

Πούτιν: «Είχαμε πολύ διεξοδικές διαπραγματεύσεις που ήταν αρκετά χρήσιμες»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν άνοιξε τη συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις «διεξήχθησαν σε μια εποικοδομητική ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού».

«Είχαμε πολύ διεξοδικές διαπραγματεύσεις που ήταν αρκετά χρήσιμες», συνέχισε, και ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για την πρόταση της συνάντησης στην Αλάσκα.

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για την κοινή ιστορία της Ρωσίας και των ΗΠΑ στην Αλάσκα και ανέφερε ότι ήταν μια «λογική» τοποθεσία για τις συνομιλίες τους.

«Θα θυμόμαστε πάντα άλλα ιστορικά παραδείγματα όπου οι χώρες μας νίκησαν κοινούς εχθρούς μαζί, με πνεύμα συντροφικότητας και συμμαχίας, υποστηρίζοντας και βοηθώντας η μία την άλλη.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η κληρονομιά θα μας βοηθήσει να ξαναχτίσουμε και να καλλιεργήσουμε αμοιβαία επωφελείς και ισότιμες σχέσεις σε αυτή τη νέα φάση, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες».

Ο Πούτιν συνέχισε λέγοντας ότι οι τρέχουσες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας έχουν «φτάσει στο χαμηλότερο σημείο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου» και ότι μια συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών «έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό».

Περνώντας στο ουσιαστικό μέρος των συνομιλιών, ο Πούτιν είπε ότι η Ουκρανία ήταν το κεντρικό θέμα και επανέλαβε την άποψή του ότι η σύγκρουση αφορά «θεμελιώδεις απειλές για την ασφάλειά μας».

Είπε ότι η Ρωσία «ενδιαφέρεται ειλικρινά» για τον τερματισμό της σύγκρουσης, αλλά για να είναι «διαρκής», πρέπει να εξαλειφθούν «οι πρωταρχικές αιτίες της σύγκρουσης» και να αντιμετωπιστεί η «νόμιμη σύγκρουση» της Ρωσίας.

«Συμφωνώ με τον Πρόεδρο Τραμπ, όπως είπε σήμερα, ότι φυσικά πρέπει να διασφαλιστεί και η ασφάλεια της Ουκρανίας. Φυσικά, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για αυτό.

Θα ήθελα να ελπίζω ότι η συμφωνία που έχουμε επιτύχει από κοινού θα μας βοηθήσει να πλησιάσουμε αυτόν τον στόχο και θα ανοίξει το δρόμο προς την ειρήνη στην Ουκρανία».

Ο Ρώσος πρόεδρος επιτέθηκε στους Ευρωπαίους ηγέτες, λέγοντας ότι ελπίζει να μην «τορπιλίσουν την πρόοδο».

Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει «δυνατότητα» για μεγάλη επέκταση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, καθώς και για συνεργασία στην Αρκτική.

02:16:12

Πούτιν σε Τραμπ: «Την επόμενη φορά στην Μόσχα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε τις σύντομες δηλώσεις του στην κοινή συνέντευξη Τύπου ευχαριστώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν και λέγοντας ότι θα ξαναμιλήσουν σύντομα.

«Την επόμενη φορά στη Μόσχα», απάντησε ο Πούτιν στα αγγλικά.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τη συμφωνία που, όπως είπε ο Πούτιν, είχαν επιτύχει κατά τη διάρκεια των τριών ωρών των συνομιλιών τους.

02:10:13

Ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου Τραμπ - Πούτιν

Οι ηγέτες των δύο χωρών δεν απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

02:06:07

Toν λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ

«Υπήρξαν ζητήματα που συμφωνήσαμε και άλλα που διαφωνήσαμε. Θα ενημερώσω τον πρόεδρο Ζελένσκι για ό,τι συμφωνήσαμε», ανέφερε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Σήμερα σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. Είχα σημαντική συζήτηση με τον πρόεδρο Πούτιν. Στο παρελθόν είχαμε δύσκολες συναντήσεις, τις ξεπεράσαμε και σήμερα είχαμε εποικοδομητική συνάντηση», πρόσθεσε.

 

02:04:01

Πούτιν: «Οι διαπραγματεύσεις ήταν εποικοδομητικές σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού»

Ο Πούτιν δηλώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Τραμπ και ελπίζει ότι «δεν θα βάλουν εμπόδια» στη διαδικασία τερματισμού του πολέμου. Δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Επανέλαβε επίσης το συχνό αίτημά του ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι βαθύτερες αιτίες της σύγκρουσης. 

01:59:18

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:«οι διαπραγματεύσεις ήταν εποικοδομητικές σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Είχαμε διεξοδικές συζητήσεις. Ευχαριστώ τον Τραμπ για την πρόταση να ταξιδέψω στην Αλάσκα. Οι χώρες μας είναι γειτονικές. Όταν κατέβηκα από το αεροπλάνο είπα «καλησπέρα γείτονα». Μας χωρίζει ο Βερίγγειος Πορθμός αλλά είμαστε γείτονες. Είναι σημαντικό ότι η Αλάσκα έχει να κάνε με την κοινή ιστορία ΗΠΑ-Ρωσίας».

01:55:00

Ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου

01:53:25

Πληροφορίες για ακύρωση του γεύματος εργασίας των αντιππροσωπειών ΗΠΑ - Ρωσίας

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Αλάσκα αναφέρουν ότι πιθανότατα ακυρώθηκε η διευρυμένη συνάντηση των αντιπροσωπειών ΗΠΑ – Ρωσίας. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

01:49:35

Από λεπτό σε λεπτό η κοινή συνέντευξη τύπου

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια συνάντηση που είχαν ποτέ Τραμπ και Πούτιν, σύμφωνα με το Bloomberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τραμπ Πούτιν, Trump Putin Chevron Left
Πώς είδαν τα διεθνή ΜΜΕ τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν
Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Πού αναμένονται μπόρες
Καιρός Καύσωνας Θάλασσα Chevron Right