Κόσμος

Τουρκία – Απίστευτο τροχαίο: 15 νεκροί σε καραμπόλα λεωφορείου δημοσιογράφων, ασθενοφόρου και πυροσβεστικού

Εικόνες – σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο στην Τουρκία.

Απίστευτο τροχαίο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο στην Τουρκία. Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν στη νοτιοανατολική Τουρκία σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

«Συνολικά 15 πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα πούλμαν, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ», ανακοίνωσε με μήνυμά του στο Twitter ο κυβερνήτης Νταβούτ Γκιουλ.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων — οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος — χτυπήθηκαν μετωπικά από επιβατικό λεωφορείο που εκινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

τουρκία τροχαίο, τουρκία

Τρεις πυροσβέστες, δύο διασώστες και δύο δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των 15 νεκρών, διευκρίνισε ο κυβερνήτης της Γκαζιαντέπ.

https://twitter.com/NewsJunkieBreak/status/1560938539457576960

Εικόνες που μετέδωσε το πρακτορείο DHA δείχνουν το πίσω μέρος ενός μερικώς κατεστραμμένου ασθενοφόρου και πολλά συντρίμμια οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τους σημερινούς αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη Super League
Chevron Right