Survivor 2022: Πως νιώθουν στα κόκκινα Κατσαούνης και Ασημίνα; - Το σχόλιο της Ναυσικάς για τις ανακατατάξεις

Δύο νέες ομάδες στο Survivor 2022 ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές.
Survivor 2022: Πως νιώθουν στα κόκκινα Κατσαούνης και Ασημίνα; - Το σχόλιο της Ναυσικάς για τις ανακατατάξεις

Γράφει ο

23:29 - 19/03/2022

Aνακατεύτηκε και πάλι η «τράπουλα» των δύο ομάδων στο Survivor 2022 ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξέφρασε τις δεύτερες σκέψεις που έχει για κάποιους νέους συμπαίκτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή ηθοποιός και παίκτρια του Survivor που παραμένει στη νέα κόκκινη ομάδα ομολόγησε πως «Ε έφυγε ο Άρης και έμεινε τελείως μόνος του, χωρίς κανένα άτομο. Πέραν όμως του Άρη που στεναχωριέμαι αφάνταστα που έφυγε και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί είδα εκείνον χάλια ψυχολογικά, δεν με επηρεάζει το γεγονός πως έφυγαν άλλα τρία άτομα από την κόκκινη ομάδα. Αυτό διότι με τα συγκεκριμένα άτομα είχαν γίνει αρκετές φορές φάουλ, ειδικά με τα κορίτσια. Η Βρισηίδα είχε πει πάρα πολλές φορές άσχημα πράγματα για μένα και η Ευρυδίκη με πρόδωσε καθώς της εμπιστευόμουν πράγματα και εκείνη διέδιδε μετά από δω και από κει παρερμηνεύοντας τα λεγομενα μου».

«Με κάποια νεοεισαχθέντα άτομα στην κόκκινη ομάδα κρατάω πισινή. Αυτά τα άτομα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και η Σταυρούλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ενώ φαίνεται ένα πάρα καλό παιδί και έχει πάρα πολύ πλάκα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω αφού δεν έχω συμβιώσει ακόμα μαζί του, έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά φάουλ στην μπλε ομάδα. Έχει συμμετάσχει σε σχέδια, έχει πει ψέματα, έχει μαρτυρήσει τους συμπαίκτες του και έχει κάνει κάποια πράγματα που δεν δηλώνουν καλή συμπεριφορά».

«Οπότε δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ απόλυτα τον Γιώργο Κατσαούνη» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 2022.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων