Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Και δεύτερο εξώδικο στην Ατζούν Μίντια από την τέως παίκτρια του «Survivor All Star»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στρέφεται ξανά κατά της εταιρίας παραγωγής του reality διεκδικώντας την αμοιβή της.

Το «σίριαλ» που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» επειδή -υποτίθεται- πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω με κινητό τηλέφωνο συνεχίζεται στην Αθήνα.

Μετά από το πρώτο εξώδικο που η παίκτρια έστειλε στην εταιρία παραγωγής διεκδικώντας να πάρει στα χέρια της το συμβόλαιό της, στο οποίο περιγράφονταν με λεπτομέρειες οι συνθήκες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο μετά από την αναγκαστική αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Ασημίνα «ξαναχτύπησε» με νέο εξώδικο.

Όπως ανάφερε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega την Κυριακή η δικηγόρος της παίκτριας Βάσια Καπερνάρου, η εταιρία παραγωγής δεν έχει καταβάλει ακόμα στην εντολέα της την αμοιβή, παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που ορίζεται από το συμβόλαιό της.

«Επιδόθηκε το εξώδικο, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο “Survivor”, κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες, μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά. Να θυμίσω πως το επεισόδιο απομάκρυνσης της κυρίας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023» είπε η Βάσια Καπερνάρου στην επικοινωνία που είχε με το «Χαμογέλα και πάλι!».

Η δικηγόρος εξήγησε πως καθυστέρησαν να στείλουν το δεύτερο εξώδικο λόγω των τραγικών γεγονότων στα Τέμπη από σεβασμό στο πένθος των οικογενειών των νεκρών. Όμως πλέον είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε νέες νομικές κινήσεις εναντίον της Ατζούν Μίντια, ιδιαίτερα μετά από την δημόσια παραδοχή του Ατζούν Ιλιτζαλί ότι δεν υπήρξε επικοινωνία των παικτριών με τον έξω κόσμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Tέμπη: Απολογείται ο συμβασιούχος σταθμάρχης που έφυγε πριν λήξει η βάρδιά του - Τι θα υποστηρίξει
«Κόβεται» η αύξηση του κατώτατου μισθού στα καθαρά - Τα νέα ποσά
Chevron Right