Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη προσκάλεσαν σήμερα όλους τους συντελεστές του «Κοινωνία Ώρα Mega», μπροστά και πίσω από τις κάμερες» για να αποχαιρετήσουν το κοινό πριν τους τίτλους τέλους της σεζόν.
Ανάμεσά τους ήταν και ο ρεπόρτερ της εκπομπής από τη Θεσσαλονίκη, ο Θεολόγος Ηλιού που βγήκε από παραλία της Χαλκιδικής όπου βρίσκονταν για ρεπορτάζ.
«Να πούμε σε όλους καλό καλοκαίρι, ευχαριστούμε κι εμείς για όλα. Ήταν μια ωραία σεζόν, παρά τα προβλήματα και ραντεβού 2 Σεπτεμβρίου», είπε ο δημοσιογράφος που βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση.
«Καλά, 2 Σεπτεμβρίου δεν θα είσαι εσύ…» ήταν το σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλο στα λόγια του δημοσιογράφου, που πυροδότησε την αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη.
Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Α.Β.: Πού θα είναι;
Ι.Χ.: Γιατί απ’ ότι πληροφορούμαι θα είσαι στην άλλη εκπομπή εσύ…
Α.Β.: Ποια άλλη εκπομπή;
Ι.Χ.: Στη Δανάη. Θα πάει στη Δανάη!
Α.Β.: Καλά, δεν γίνεται, πάνω από το πτώμα μου αυτό, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Ο Θεολόγος είναι δικός μας. Είναι δικός μου!
Θ.Η.: Τώρα, δεν πάω πουθενά!
Α.Β.: Έτσι, Θεολόγε!
Δείτε το σχετικό βίντεο:


