Media

Αυτό είναι το viral όνομα που έστειλε τραγούδι στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Στις 2 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών στην ΕΡΤ σχετικά με τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026.
Eurovision Ελλάδα
EBU | Eurovision Song Contest | ΕΡΤ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις 2 Νοεμβρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών στην ΕΡΤ σχετικά με τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (31/10), σε ανάρτησή της στο TikTok, η viral YouTuber και τραγουδίστρια, Χρυσηίδα Γκαγκούτη, αποκάλυψε ότι κατέθεσε στην ΕΡΤ τη δική της πρόταση για τον εθνικό τελικό απ’ όπου θα προκύψει η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2026.

Σε επικοινωνία που είχε το iEidiseis μαζί της, η ίδια επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής του ελληνικού τραγουδιού στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που θα γίνει τον Μάιο του 2026 στη Βιέννη.

@chryshida_gagTELOS @Nerom♬ πρωτότυπος ήχος – Χρυσηίδα Γκαγκούτη

Ποια είναι η Χρυσηίδα Γκαγκούτη

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη γεννήθηκε στην Έδεσσα και σπούδασε Ποιμαντική και Κοινωνική Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης μόνο και μόνο, επειδή η ίδια – όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της – «ήθελε να την ακούν».

Ωστόσο, ήδη από την εφηβεία της ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι της, κάνοντας κάποιες εμφανίσεις σε μαγαζιά της περιοχής της. Στη συνέχεια, από τη βόρεια Ελλάδα βρέθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο.

Πάντως, πολλοί ίσως τη γνωρίζουν ως «γκουρού του έρωτα», όπως είναι το προσώνυμιό της, καθώς η Χρυσηίδα Γκαγκούτη έχει, αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο viral κανάλια στο YouTube, με περισσότερους από 120.000 συνδρομητές. Εκεί αναλύει με τον δικό της μοναδικό χιουμοριστικό τρόπο πάσης φύσεως θέματα γιατί – όπως έχει δηλώσει – «θέλει να κάνει τους άλλους να γελούν».

Εκτός, όμως, από το YouTube ο κόσμος μιλάει για τη Χρυσηίδα Γκαγκούτη επειδή κάνει ιδιαίτερα live με την μπάντα της. Μάλιστα, το live του περασμένου Φεβρουαρίου εμφανίστηκε ντυμένη νύφη, ενώ σε αυτό του Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε σαν γοργόνα πάνω σε βράχο μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Στις ζωντανές εμφανίσεις της τραγουδά διασκευές παράταιρων κομματιών, καθώς το «Αν είχες έρθει πιο νωρίς» της Έλενας Παπαρίζου μπορεί να διαδεχθεί το «Φιλί φιλί με λυτρώνεις» της Αμαλίας (Ζέτα Μακρυπούλια) στο «Παρά Πέντε».

@chryshida_gagΑπερίγραπτο το χθεσινό σκηνικό. Συνεχώς λέω πολλά μα σήμερα ένα θέλω να φωνάξω. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 🩵 #foryoupagе#mermaid#concert♬ πρωτότυπος ήχος – Χρυσηίδα Γκαγκούτη

Πάντως, πρόσφατα, σε συνεργασία με τον Papazó (Βασίλης Παπαζώτος), η ίδια κυκλοφόρησε και τη διασκευή του τραγουδιού «Να με καταστρέψεις γλυκά», το οποίο είχε γίνει γνωστό από τον Σταύρο Μιχαλακάκο.

Έτσι, λοιπόν, εκτός από τη μουσική, η Χρυσηίδα Γκαγκούτη είναι γνωστή για την κωμική της διάθεση και την ενεργή παρουσία της στο YouTube, μοιράζεται ιστορίες ανθρώπων για καθημερινά θέματα που βιώνει ο καθένας με οργανικά κωμικό τρόπο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα οικεία και προσιτή στους followers της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ηράκλειο Chevron Left
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Με σακούλα στο κεφάλι η μία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς
Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση καταψήφισε τον φόρο στους υπερπλούσιους που πρότεινε η Αριστερά
Chevron Right