Η Εριέττα Μανούρη βρέθηκε στο Buongiorno τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στο Mega. Μίλησε για τον ρόλο της Άσπας στη σειρά Μια Νύχτα Μόνο και με αφορμή την εγκυμοσύνη της ηρωίδας της αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχονται συχνά οι γυναίκες.
Η ίδια θεωρεί ανεπίτρεπτες και αδιάκριτες τις ερωτήσεις του τύπου: «Πότε θα γίνεις μανούλα». Αφού όπως λέει: «Πόσο φρικτές ερωτήσεις είναι αυτές. Τώρα που μπήκα στα 30 πια, νομίζω ότι κάπως έχει αρχίσει κι εμένα να με απασχολεί. Τώρα στη σειρά που έχω παιδιά και στο σετ είχα κοιλίτσα, άντε μου έλεγαν ότι σου πάει. Λέω παιδιά ένα λεπτό.
Αυτό που με πειράζει σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να περνά μια γυναίκα από πίσω. Πολλές φορές μας φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αλλά δεν είναι, ειδικά από μια ηλικία και μετά. Αν και οι γυναίκες κάνουν παιδιά και στα 35 και στα 36… Και πολύ παραπάνω. Για μένα αυτό είναι καλό. Γιατί σίγουρα δεν νιώθω ότι είμαι σε αυτή τη φάση.
Οπότε νιώθω ότι έχω το περιθώριο και δεν θα με κρίνει και κανένας. Αλλά νομίζω ότι καλά είναι να μην τα λέμε. Για ποιον είναι η καλή στιγμή… Αυτά είναι κοινωνικά στερότυπα που πρέπει να τα καταρρίψουμε με κάποιο τρόπο.
Θεωρώ ότι υπάρχουν κατηγορίες γυναικών. Υπάρχουν γυναίκες σαν είναι από πάντα έτοιμες να γίνουν μητέρες. Αλλά υπάρχουν κι άλλες, όπως εγώ σε αυτή την κατηγορία που κάπως θα τους το βγάλει ο άνθρωπος με τον οποίο είναι μαζί. Δηλαδή εγώ θεωρώ πως σε μένα κάπως έτσι θα ξυπνήσει το ρολόι», είπε η Εριέττα Μανούρη.
Η Εριέττα Μανούρη στο Buongiorno
Κι όμως βλέπω που γράφουν στα socia media ότι συμβαίνει ακόμα. Η απιστία θα κάνει πιο συμπαθή την Άσπα στο κοινό. Αλλά δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Έχει πολλά σκοτάδια, αλλά δεν θα δικαιολογήσω την απιστία. Μετά τη γέννα η Άσπα θα περάσει δύσκολα γιατί θα περάσει επιλόχειο κατάθλιψη», πρόσθεσε.


