Media

Καταπέλτης η Μεσσαροπούλου για Λιάγκα: «Ντράπηκε και η ντροπή»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν χείμαρρος εναντίον του Γιώργου Λιάγκα για το βίντεο με τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Πρωινό» της Πέμπτης.

Το βίντεο που πρόβαλε το «Πρωινό» την Πέμπτη με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος έμαθε on camera από τον δημοσιογράφο της εκπομπής για τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του ήταν μια από τις πιο άβολες τηλεοπτικές στιγμές των τελευταίων μηνών. Ο δημοσιογράφος έθεσε υπόψη του ηθοποιού τις φωτογραφίες από τη γιορτή γενεθλίων της Σοφίας Μαριόλα στις οποίες εμφανίζεται στο πλευρό του νέου συντρόφου της να ανταλλάσσουν θερμά φιλιά. Βλέποντας της, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος δεν είχε ιδέα για τις εξελίξεις, βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, η οποία ήταν προφανής στο πρόσωπο και στις αντιδράσεις του.

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Κόντεψα να με πιάσουν τα κλάματα μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου»

Σχολιάζοντας το γεγονός, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ήταν καταπέλτης εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και όλης της ομάδας του «Πρωινού».

«Αυτό που είδα χθες εγώ, ντράπηκε και η ντροπή. Εγώ κόντεψα να με πιάσουν τα κλάματα μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου, γιατί κι εκείνος ήταν σε μία τέτοια κατάσταση.

Το να λέει ο Γιώργος Λιάγκας “πω πω πω” και να βλέπω τους συνεργάτες του να ανταλλάζουν ματιές, και καλά δεν ξέρανε… Τότε οι συσκέψεις γιατί γίνονται το πρωί και πάνε από τα χαράματα για να κάνουν σύσκεψη; Και άντε ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να μην είχε δει το βίντεο, δεν του είχε περιγράψει κάποιος από τους συνεργάτες του τι πρόκειται να δείξουν στον “αέρα”;

Γιατί εγώ είδα ένα καλομονταρισμένο βίντεο, όπου παρουσίαζε τις φωτογραφίες, όπου απαντούσε, όπου επανερχόταν ο Στράτος Τζώρτζογλου στις φωτογραφίες και ξανά πάλι να επανέρχεται, που σημαίνει ότι είχε γίνει ένα πολύ καλό μοντάζ και ξαφνικά τελειώνει το βίντεο και έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας, ανακαλύπτει ότι πω πω αν το ήξερε αυτό και το είχε δει…

Και γιατί το παίξανε; Γιατί δεν το σταμάτησε στον “αέρα”, να πει σταματήστε την παρωδία, γιατί για παρωδία πρόκειται και δεν θέλω να το δω είναι ντροπή για έναν άνθρωπο; Που ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει και προβλήματα ψυχολογικά και τα έχει παραδεχτεί και τον φέρνουμε σε αυτό το σημείο. Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος σήμερα του τη δώσει, τι θα γίνει δηλαδή;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η αμηχανία του Στράτου Τζώρτζογλου στο «Πρωινό»της Πέμπτης: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΟΠΕΚΕΠΕ Chevron Left
Οι Περιφέρειες που ο ΟΠΕΚΕΠΕ «θερίζει» βουλευτές
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ζητά παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Chevron Right