Media

Αποχαιρετισμός Παπαχελά στη Σία Κοσιώνη: «Εις το επανειδείν» – Η απάντησή της

Ανάμεσα στις πληροφορίες πως η Σία Κοσιώνη είναι με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΪ,  η απάντησή της στον Παπαχελά δείχνει το κλίμα.
Αποχαιρετισμός Παπαχελά στη Σία Κοσιώνη: «Εις το επανειδείν» - Η απάντησή της

Ο Αλέξης Παπαχελάς και η Σία Κοσιώνη αντάλλαξαν χαιρετισμό με νόημα στο κλείσιμο του δελτίου ειδήσεων μετά από την βόμβα της αποχώρησης από τον ΣΚΑΪ. Βρέθηκε στο πάνελ του κεντρικού δελτίου μαζί με τον γενικό διευθυντή της Pulse, Γιώργο Αράπογλου.

Αμέσως μετά από την ανάλυση της έρευνας και των παραμέτρων των ειδικών μετρήσεων με βάση τα δείγματα, υπήρξε μια διφορούμενη αντίδραση.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της Καθημερινής μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της μεγάλης δημοσκόπισης του ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησε λέγοντας «Ευχαριστούμε, εις το επανειδείν Σία». Με την δημοσιογράφο να απαντά στον αέρα: «Ούτως ή άλλως».

Όλο αυτό έρχεται ανάμεσα στα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που έχουν κατακλύσει τα μέσα ενημέρωσης για οριστική αποχώρηση της Κοσιώνη από το Φάληρο.

Πάντως το βράδυ της Τετάρτης 6/5, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια. Σε ερώτηση που δέχθηκε από το Πρωινό για το διαζύγιο με το κανάλι απάντησε κοφτά. «Όταν έχω κάτι να πω για τον Σκάι θα το πω. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΛΕΥΚΑΔΑ Chevron Left
Μυστήριο με ναυτικό drone που βρέθηκε στη Λευκάδα - Ψάχνουν αν ήταν Ουκρανικό
Επιδημία Χανταΐού στο κρουαζιερόπλοιο: Γιατί δεν είναι ο «νέος COVID»
Χανταϊός Chevron Right