Media

Δυο Μαύρα Πουκάμισα: «Η σειρά θα είναι η έκπληξη του χειμώνα»

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, Δυο Μαύρα Πουκάμισα, μεταφέρει το κοινό στην Κρήτη και σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο.
Δυο Μαύρα Πουκάμισα: «Η σειρά θα είναι η έκπληξη του χειμώνα»

Δύο άντρες δεμένοι σαν αδέλφια. Μία γυναίκα που θα μπει ανάμεσά τους. Κι ένα ένοχο παρελθόν που δεν έμεινε ποτέ πραγματικά «θαμμένο». Η νέα δραματική σειρά  Δυο Μαύρα Πουκάμισα έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου, σε σενάριο Εμμανουέλας Αλεξίου, σκηνοθεσία Μάριου Καραμάνη και Κώστα Κιμούλη. Με τους Βασίλη Μπισμπίκη, Αντώνη Μυριαγκό και Μαριάννα Κιμούλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τα «Δυο μαύρα πουκάμισα» αφηγούνται μια ιστορία για όσα μας δένουν. Όσα μας χωρίζουν και όσα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Κυρίως όμως, μιλούν για τις αλήθειες, που όσο κι αν προσπαθήσουν να κρυφτούν, πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους προς το φως.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Στην άγρια ομορφιά των ορεινών χωριών των Χανίων, εκεί όπου οι λέξεις έχουν βάρος και οι σιωπές κρύβουν πολλά. Μια αγάπη θα ανατρέψει τα πάντα, θα διαλύσει -μέχρι πρότινος- άρρηκτους δεσμούς και θα ανοίξει πληγές.

Όλα ξεκινούν μια νύχτα, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην Κρήτη, όπου ένα ένοχο μυστικό θάβεται για χρόνια. Μα η μοίρα περιμένει… ώσπου δεκαετίες αργότερα το παρελθόν επιστρέφει και ζητά δικαίωση. Ό,τι ξυπνήσει μαζί του, θα είναι σαρωτικό.

Ο Μανούσος (Βασίλης Μπισμπίκης) είναι ένας παρορμητικός, απρόβλεπτος άνδρας. Ακολουθεί το ένστικτό του και ζει με ένταση. Αγαπά μέχρι τα άκρα και καταστρέφει με την ίδια δύναμη. Ο Σήφης (Αντώνης Μυριαγκός) είναι δάσκαλος, σοβαρός, με πυξίδα στη ζωή του τη λογική και την ευθύνη.

Προστατεύει ό,τι αγαπά και κρατά τις ισορροπίες, μέχρι τη στιγμή που θα καταρρεύσουν. Οι δυο τους βαδίζουν -χωρίς να το γνωρίζουν- προς μία σύγκρουση χωρίς επιστροφή. Αντιμέτωποι με βαθιά ριζωμένες αξίες και τον ίδιο τους τον εαυτό. Θα αναμετρηθούν με το πιο επικίνδυνο συναίσθημα, τον έρωτα. Όταν θα μπει στη ζωή τους η Μαρκέλλα (Μαριάννα Κιμούλη), μία όμορφη, σαγηνευτική γυναίκα που θα λειτουργήσει σαν σπίθα σε ένα ήδη εύφλεκτο τοπίο.

Σε έναν κόσμο όπου η τιμή, η οικογένεια και οι άγραφοι νόμοι καθορίζουν τις ζωές των ηρώων… Κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει, από αυτό που είναι γραμμένο.

Έρωτας, προδοσία, ενοχές και οικογενειακά μυστικά έρχονται στα «Δυο μαύρα πουκάμισα», στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Με τους Βασίλη Μπισμπίκη, Αντώνη Μυριαγκό, Μαριάννα Κιμούλη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νίκος Βερλέκης, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Δημήτρης Καπετανάκος, Βαλέρια Κουρούπη, Δημήτρης Λιακόπουλος. Μιχάλης Μητρούσης, Δανάη Μιχαλάκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Τάκης Σακελλαρίου, Μαρθίλια Σβάρνα. Αιμιλιανός Σταματάκης, Μαρίνα Ψάλτη και ο Θάνος Καληώρας

Στον ρόλο του Παυλή ο Μιχάλης Αεράκης. Στον ρόλο της Σοφίας η Ελένη Γερασιμίδου.

Μαζί τους οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μανώλης Γεραπετρίτης, Αργύρης Γκαγκάνης, Γεράσιμος Σοφιανός. Στέλλα Ψαρουδάκη, Άρης Αντωνόπουλος, Νατάσα Παπαδάκη, Νάσια Σπανού, Γιάννης Ίτσιος. Σοφία Αγγελικοπούλου, Κορίνα Σακελλαροπούλου, Ναταλία Θανάσα κ.α.

Τι είπε ο Θάνος Καληώρας για τα Δυο Μαύρα Πουκάμισα και τον ρόλο του

«Είναι μια ουσιαστική επιστροφή, θα έλεγα, στη σειρά Δυο Μαύρα Πουκάμισα. Εγώ δεν θα είμαι στην Κρήτη, όπως διαδραματίζεται η σειρά. Θα είμαι στην Αθήνα, σαν μεγάλος επιχειρηματίας τεράστιων διαστάσεων. Επικεντρώνω τα γυρίσματά μου στην Αθήνα και μετέπειτα ίσως κατέβω και εγώ στην Κρήτη. Δεν το ξέρω, θα μας το πει το σενάριο.

Είναι μεγάλη η χαρά μου, γιατί είναι ένα εγχείρημα που πιστεύει σε αυτό το MEGA και πιστεύω θα είναι η έκπληξη του χειμώνα. Ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια όταν αναφέρω τη σειρά. Είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Αντώνης Μυριαγκός και η Μαριάννα Κιμούλη.

Αυτά τα δύο παιδιά είναι πολύ συνδεδεμένα μεταξύ τους, σχεδόν σαν αδέλφια. Και μπαίνει ανάμεσά τους μια γυναίκα και εκεί θα υπάρξουν πολύ μεγάλα γεγονότα και εξελίξεις.

Είναι ένας καταπληκτικός ρόλος. Είμαι ένας πολύ σκληρός επαγγελματίας, ο οποίος κοιτάει το συμφέρον του και την πορεία του μέσα από τις δουλειές του. Έχει μια σύγκρουση συνεχή με τον γιο του. Γιατί θέλει να παντρευτεί την κοπέλα που είναι μαζί του, σε μεγαλεπήβολα σχέδια του πατέρα της κοπέλας αυτής. Ενώ ο γιος του γλυκοκοιτάει και κάποιες άλλες», είπε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Apple Ευρωπαϊκή Ένωση Chevron Left
Το Siri AI δεν έρχεται στην Ε.Ε. και η Apple ρίχνει το φταίξιμο στις Βρυξέλλες