Οικονομία

Διακοπή ρεύματος: Η ειδική φόρμα για αποζημιώσεις

Ενώ ακόμα χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστια της Αττικής, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για την ειδική φόρμα για αποζημιώσεις από τις διακοπές ρεύματος.

Ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει για να υποβάλλουν οι πολίτες αίτηση για αποζημίωση για ηλεκτρικές συσκευές που καταστράφηκαν λόγω της διακοπής ρεύματος.

Ο πολίτης πρέπει να παρέχει τα σχετικά έγγραφα που ζητούνται.

Δείτε ΕΔΩ τη φόρμα αποζημίωσης

Δείτε ΕΔΩ τις προϋποθέσεις

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος του ΔΣ Εργαζομένων, Κωνσταντίνος Μασούρας, μίλησε και για το θέμα των ευθυνών για τα δέντρα που έπεσαν και αποσαφήνισε ότι ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ είναι «το κλάδεμα κλαδιών σε απόσταση 1,5-2 μέτρων από τα καλώδια».

«Κάθε χρόνο κάνουμε επιθεώρηση στο δίκτυο, κάνουν το κλάδεμα εργολάβοι και εμείς μετά επιθεωρούμε» σημείωσε και απάντησε πως όταν ένα δέντρο πρέπει να κοπεί, ο ΔΕΔΔΗΕ «στέλνει γράμμα στο δασαρχείο, ενημερώνουμε τον Δήμο και κάνουμε διακοπή του ρεύματος, αν πρέπει να κοπεί το δέντρο».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2021 – Ανθή Σαλαγκούδη: Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του
Έξαρση κρουσμάτων στην Κάλυμνο: «Το νησί καταστρέφεται»
Chevron Right