Παραπολιτικά

Κύκλο συναντήσεων με τους …υπουργούς ξεκινά η Βάνα Μπάρμπα!

Μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, η Βάνα Μπάρμπα θα γίνει, λέει στα «Παραπολιτικά», δεκτή και από τον Νίκο Δένδια!

Να, λοιπόν, που είχε άμεσα αποτελέσματα η συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον πρωθυπουργό, καθώς θα συναντηθεί και με … υπουργούς!

«Στις 23 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, που αφορούν στον πολιτισμό αλλά και στον απόδημο Ελληνισμό», δηλώνει η ηθοποιός στα «Παραπολιτικά» και τη συνάδελφο Σπυριδούλα Τριάντου. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτήν τη συνάντηση, για την άμεση ανταπόκριση και για το ότι θα πάρει σάρκα και οστά ένα δικό μου όραμα… Θέλω να βοηθήσω, θα το κάνω και είμαι ευγνώμων για όποιον τάσσεται υπέρ των στόχων μου για την εξαγωγή του λαμπρού ελληνικού πολιτισμού μας»!

Πέραν των …προγραμματικών της δηλώσεων, η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής με κανένα κόμμα, ενώ για τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου λέει: «Υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, αλλά και ταχύτητα»!

Πώς θα το σχολίαζε ο θυμόσοφος Βύρων Πολύδωρας; «Πάρ’ τ’ αυγό και κούρευτο»!

Τ. Τε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΝΑΤΟ: Καταγγέλλει «επικίνδυνη» υπέρπτηση καταδιωκτικών της Ρωσίας πάνω από πλοία του στη Βαλτική
Ζελένσκι: Δεν βλέπει «σύντομη ανακωχή» με τη Ρωσία
Chevron Right