Παραπολιτικά

Τέμπη: 59.000 αρχεία στη δικογραφία – Πρώτος στην αίθουσα «168» ο Πλεύρης

Ο Θάνος Πλεύρης, ο Βασίλης Κόκκαλης και η Μαρία Κομνηνάκα ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να διαβάσουν τη δικογραφία για τα Τέμπη.
Στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» η δικογραφία για τα Τέμπη

Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της «168» και κάθισε μπροστά στον υπολογιστή για να ενημερωθεί και να κρατήσει σημειώσεις από την γιγαντιαία δικογραφία για τα Τέμπη ήταν ο «γαλάζιος» κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θάνος Πλεύρης. Λίγο αργότερα μπήκε με το σημειωματάριο του στα χέρια ο Βασίλης Κόκκαλης του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μαρία Κομνηνάκα του ΚΚΕ ακολούθησε την ίδια διαδρομή ύστερα από λίγη ώρα.

Το ογκωδέστατο υλικό της δικογραφίας, πληροφορίες κάνουν λόγο για 59.000 αρχεία, θέλει μέρες να μελετηθεί καλά και, δεδομένα, απαιτεί καλά διαβασμένους βουλευτές γύρω από την υπόθεση της φονικής σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δημήτρης Οικονόμου: Τι απαντάει στις φήμες ότι πάει στον ΑΝΤ1 στη θέση του Παπαδάκη
Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών – Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Chevron Right